AB Neretva: Novo u ponudi žaluzine u staklu

29.04.2014. 13:56 / Izvor: eKapija.ba

AB Neretva je jedna od onih, koja se ističe u moru drugih firmi koje se bave proizvodnjom stolarije, a ono što ih izdvaja od konkurencije su visoko kvalitetni profili, povoljne cijene te stručno osoblje.

Danas se na tržistu može pronaći velika i raznolika ponuda PVC i AL stolarije, različitih proizvođača. Ipak, nije svaka stolarija ista, a osim razlika u cijeni i kvaliteti, razlikuju se i po stručnosti osoblja koje istu postavlja na naše objekte.

Firma AB Neretva je jedna od onih, koja se ističe u moru drugih firmi koje se bave proizvodnjom stolarije, a ono što ih izdvaja od konkurencije su visoko kvalitetni profili, povoljne cijene te stručno osoblje.

Osnovna djelatnost firme AB Neretva d.o.o. Mostar je proizvodnja PVC i AL stolarije, te aluminijske staklene fasade. Pored osnovne djelatnosti AB Neretva od sada u svoju ponudu je uvrstila i žaluzine u staklu. Sa potpuno novim dizajnom, osigurava dugoročno rješenje sa sistemskim mehanizmom uz estetski izgled.

To je jedinstven sistem sa mogućnošću odabira raznih boja koje možete prilagoditi unutrašnjem i vanjskom okruženju. Žaluzine su dugotrajan i uvijek čist proizvod.

Inače, jedno od najraširenijih sjenila su žaluzine. Postoje unutarnje i vanjske žaluzine prikladne za ugradnju kako na stambene tako i na poslovne objekte.

Žaluzine su klasična zaštita od sunca, a prednost im se očituje u odlučnoj mogućnosti reguliranja svjetlosti. Lamele žaluzina mogu se stupnjevito otvarati i zatvarati te se na taj način kontrolira količina svjetlosti u prostoru. Ova vrsta žaluzina, s jedne strane, oprema prostor i uljepšava ga, a s druge, zadovoljava potrebe, zahtjeve i želje poput reguliranja svjetlosti, zaštite od pogleda i sprečavanja vrućine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti