Acro d.o.o. - Muscle Freak: No.1. Protein shop u BiH

24.01.2014. 13:31 / Izvor: eKapija.ba

Acro d.o.o. je specijaliziran za uvoz suplemenata za sportsku prehranu. Smješteni su u Sarajevu u ulici Zmaja od Bosne 7-7a u Importane centru gdje se nalazi i maloprodajno mjesto, prodavnica Muscle Freak.

Društvo Acro d.o.o. je specijalizirano za uvoz suplemenata za sportsku prehranu. Smješteni su u Sarajevu u ulici Zmaja od Bosne 7-7a u Importane centru gdje se nalazi i maloprodajno mjesto, prodavnica Muscle Freak.

No.1. Protein shop u BiH. U ponudi ćete naći isključivo najkvalitetnije proizvode nekoliko najvećih svjetskih brendova za koje su generalni uvoznici za BiH i nekoliko susjednih zemalja. Kod njih ćete dobiti uvjek najsvežije, najkvalitetnije i samo najsigurnije suplemente za Vaše zdravlje a ukoliko Vam je potrebna pomoć pri odabiru, stručni tim Vam stoji na raspolaganju.

Acro d.o.o. vrši vele i maloprodaju isključivo proizvoda koji su prošli najstrožije kontrole i za koje imaju čvrste dokaze da su 100% sigurni za zdravlje. Shodno tome birali su najkvalitenije i najbolje na svijetu te su i odabrali nekoliko brendova koji su godinama u samom vrhu na svjetskom poretku. S ponosom naglašavaju  da je njihovom društvu povjereno generalno zastupništvo i distribucija Optimum Nutrition proizvoda. Optimum nutrition je brend koji godinama važi za najkvalitetniji i najuspješniji u čitavom svijetu. Samo na bodybuilding.com dugi niz godina nosi titulu No1 brenda. Pored Optimum Nutriton-a Acro d.o.o. je generalni uvoznik i distributer za BSN, Cellucor, Musclepharm i Nutrex.

Za više informacija o najboljem protein shop-u u BiH posjetite njihov web site http://www.musclefreak.ba ili facebook profil https://www.facebook.com/optimumnutritionbih

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti