Advokatska firma Sajić proslavila 10 godina postojanja

26.06.2013. 15:10 / Izvor: eKapija.ba
Advokatska firma Sajić proslavila 10 godina postojanja

Svečanost upriličena povodom desetogodišnjice firme je održana 04.06.2013. u Banskom dvoru u Banjoj Luci, a prisustvovali su zaposleni, mnogobrojni klijenti, poslovni partneri, prijatelji firme i predstavnici medija.

Da je advokatska firma "Sajić" jedna od vodećih i najznačajnih firmi u pravnom sektoru, kako u Republici Srpskoj, tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini, svakako dokazuje činjenica da je ovih dana proslavila svoj jubilej, 10 godina postojanja i rada.

Svečanost upriličena povodom desetogodišnjice firme je održana 04.06.2013. u Banskom dvoru u Banjoj Luci, a prisustvovali su zaposleni, mnogobrojni klijenti, poslovni partneri, prijatelji firme i predstavnici medija. U sklopu bogatog programa, koji je bio na vrhunskom nivou,  prisutnima su se obratili Stojanka Sajić i direktor firme Aleksandar Sajić, nakon čega je uslijedila prezentacija firme u vidu promotivnog filma, a dodijeljene su i zahvalnice najzaslužnijim poslovnim partnerima.     

Advokatska firma "SAJIĆ“ o.d. je ortačko društvo osnovano od advokata Sajić Stojanke i Sajić Aleksandra 2003. godine. Nastalo je iz zajedničke advokatske kancelarije Sajić Stojanke i Sajić Aleksandra, koja datira od 2000. godine i koja predstavlja nastavak advokatske prakse započete još 1989. godine u samostalnoj advokatskoj kancelariji advokata Sajić Stojanke. Trenutno ima 20 zaposlenih što je takođe jedan od pokazatelja uspješnosti ove firme. Ono što odlikuje sve zaposlene je posvećenost klijentima, predanost radu, veliki entuzijam, kao i konstantna težnja ka dostizanju visokih etičkih i profesionalnih standarda što ih sve zajedno čini pozdanim partnerom i svakako jedinstvenim na ovom području.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti