Agencija Facultas:Vodeća škola jezika u Bosni i Hercegovini

26.03.2018. 08:48 / Izvor: Akta.ba
Agencija Facultas:Vodeća škola jezika u Bosni i Hercegovini

Facultas vam nudi usluge visokog kvaliteta, usaglašene sa standardima Zajedničkog evropskog okvira za jezike.

Kvalitetna nastava

Sa vizijom da postane vodeća škola jezika u Bosni i Hercegovini po kvalitetu i brizi o polaznicima, Facultas se predano razvija kao centar pružanja usluga vrhunskog kvaliteta u oblasti nastave stranih jezika, koja podstiče mobilnost, lični i profesionalni razvoj i uklanjanjanje jezičkih i kulturnih barijera.

Misija

Profesionalnim pružanjem usluga najvišeg nivoa iz oblasti nastave engleskog jezika, cilj je pomoći vam da usavršite sve četiri jezičke vještine- govor, pisanje, slušanje i čitanje.

Program rada temelji se na savremenim principima rada i poučavanja stranih jezika, primjerenih starosnoj dobi polaznika. To znači da polaznik/učenik ima centralnu ulogu u procesu učenja i podučavanja.

Metode učenja i podučavanja su primjerene razvojnoj dobi polaznika uz uvažavanje individualnih razlika u predznanju, sposobnostima, motivaciji, stilu i strategijama učenja.

Pristup je komunikacijski, polaznik je u centru nastavnog procesa i naglašena je polaznikova uključenost u nastavni proces. Učenje se prevashodno odvija pomoću interakcije s drugima te se potiču metode saradničkog učenja u fizičkom i digitalnom okruženju.

Potiče se na ovladavanje engleskim jezikom i izvan nastave i primjenu naučenog u stvarnim životnim situacijama, čime se u učenju i podučavanju otvaraju mogućnosti za autentičnu komunikaciju na engleskom jeziku.

Standardi visokog kvaliteta

Facultas vam nudi usluge visokog kvaliteta, usaglašene sa standardima Zajedničkog evropskog okvira za jezike.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti