Agencija "FOR FIVE dma" partner u organizaciji konferencije

24.09.2019. 07:41 / Izvor: Akta.ba
Agencija 'FOR FIVE dma' partner u organizaciji konferencije

Podršku konferenciji pružile su kompanije Authority Partners, Infobip, ASBIS, LANACO, PING, App Impact, EMC, Logosoft i dr.

FOR FIVE dma je agencija koja u posljednje vrijeme širi područje svog poslovanja jer, kako kažu, sami partneri ih konstantno potiču na to.

"Neprestani rast i napredak odlika su digitalnog, modernog doba u kojem živimo, te je u skladu s tim neophodno ulagati u sticanje dodatnih znanja, kapaciteta i kompetencija. Zaista smo sretni kada nas partneri prepoznaju kao nekog kome žele povjeriti projekte koji su van našeg primarnog djelovanja, ali je i veliki izazov opravdati ukazano povjerenje. Ponosni smo na činjenicu što smo zaista izrasli u kompaniju, u kojoj naši partneri dobijaju podršku za svoje projekte, poslovanje, za sve segmente", kaže Muamera, account manager.

U Sarajevu je 12. i 13. septembra u hotelu Hills održana prva konferencija o projektnom menadžmentu u organizaciji PMI (Project Management Institute) udruženja u BiH na temu: “Kuda dalje s Project Managementom”. Agencija FOR FIVE dma bila je partner u organizaciji ove konferencije, koja je okupila više od 150 učesnika iz BiH i regije.

Cilj konferencije bio je da prvi put na jednom mjestu okupi sve zainteresirane za profesionalno upravljanje projektima, bilo da se time već bave ili žele da se razvijaju u tom pravcu.

Podršku konferenciji pružile su kompanije Authority Partners, Infobip, ASBIS, LANACO, PING, App Impact, EMC, Logosoft i dr.

BiH PMI Forum bio je odlična prilika za strateško povezivanje, povećanje prepoznatljivosti i ostvarivanje novih poslovnih prilika bez obzira na industriju djelovanja.

FOR FIVE dma agencija imala je izuzetnu čast biti dijelom ovog projekta i raduje se svim budućim poslovnim izazovima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti