Agencije FMC Sarajevo i Oskar Edukos Zagreb djelovat će zajedno na tržištu

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Agencije FMC Sarajevo i Oskar Edukos Zagreb djelovat će zajedno na tržištu

08.05.2019. 09:31 / Izvor: Akta.ba

Agencija FMC i Oskar Edukos, Ustanova za certificiranje osoblja koji je EOQ PRU Agent Evropske organizacije za kvalitetu potpisali su zajedničku saradnju o osposobljavanju iz područja kvalitete, okoliša, zdravlja i sigurnosti, informacijske sigurnosti, Risk managementa, Proces managementa, zaštite ličnih podataka (GDPR), Finansijskog upravljanja i kontrole i Antikorupcije.

U narednom periodu slijedi partnerski zajednički nastup na području Bosne i Hercegovine koji će realizirati kroz školovanje za EOQ Quality Managera, Koordinatora za FUK i Managera za antikorupciju.

Ugovor su verificirale direktorica Agencije FMC Tubić Zikreta i EOQ PRU Agent Anita Zado Bešker.

Oskar Edukos,Ustanova za certificiranje osoblja povodom 25.godišnjice pružanja usluga ispitivanja iz područja harmonizirane sheme Europske organizacije za kvalitet potpisala je memorandum o poslovnoj saradnji sa Agencijom FMC, Oskar Centar za razvoj i kvalitet Zagreb i Oskar Quallity Sarajevo te za 2019. godinu sponzorira BIH područje u visini 70% tržišne cijene međunarodnih školovanja i izdavanja međunarodnih priznatih certifikata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti