Aida Salkić dobitnica priznanja PRO PR Awards

11.01.2019. 13:13 / Izvor: Media Marketing
Aida Salkić dobitnica priznanja PRO PR Awards

Organizacijski odbor PRO PR konferencije, u sklopu kojega djeluje i Komisija PRO PR Awards, objavio je imena dobitnika priznanja PRO PR Awards.

Organizacijski odbor PRO PR konferencije, u sklopu kojega djeluje i Komisija PRO PR Awards, objavio je imena dobitnika priznanja PRO PR Awards u kategorijama PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager te  PRO PR Awards, piše Media Marketing.

PRO PR Vision City namijenjen je gradu u zemlji domaćinu PRO PR konferencije, koji je zahvaljujući kontinuiranoj komunikaciji ostvario pozitivan publicitet na regionalnoj i međunarodnoj razini. S obzirom na to da je zemlja domaćin 17. PRO PR konferencijeHrvatska, priznanje u ovoj kategoriji pripalo je Gradu Malom Lošinju. 

Važnost uloge odnosa s javnošću davno je prepoznala i  Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericsson Nikola Tesla, koja je za uspješnu implementaciju komunikacijskih procesa u radu ove hrvatske kompanije nagrađena priznanjem PRO PR Vision Manager.

U kategoriji PRO PR Awards ove je godine nagrađeno 24 dobitnika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije, Belgije i Njemačke.

Za svoj predani rad u odnosima s javnošću i povezanim disciplinama nagrađeni su: Vesna Drole, voditeljica odnosa s javnošću u Policiji Slovenije, Renata Lovrak, voditeljica korporativnih komunikacija u Ljubljanskim Mlekarnama,  Tomi Trbovc, vanjski suradnik za odnose s javnošću u Skijaškom savezu Slovenije, Željko Jelić, bivši voditelj odnosa s javnošću u Badelu 1862, Ermina Duraj, voditeljica  Kabineta župana- Službe za odnose s javnošću i protokol u Primorsko-goranskoj županiji, dr. Jasna Jelisić, voditeljica radne skupine za zapadni Balkan u odjelu strateških komunikacija u EEAS-u; Irena Šarić Dombaj,  direktorica korporativnih komunikacija u L'Oreal Adria,  Aida Salkić, voditeljica korporativnih komunikacija  u ASA Prevent Group, Nataša Pucar, direktorica korporativnih komunikacija STUDEN holdinga, Mak Kapetanović, suradnik za komunikaciju, političke i kulturne odnose u Veleposlanstvu Kraljevine Nizozemske u Bosni i Hercegovini, Ane-Marie Cotton, profesorica na Sveučilištu za primijenjene umjetnosti Artevelde, Biagio Carrano, direktor EastCom Consultinga, Ljiljana Burzan Nikolić, direktorica BI Consulting, Jelena Radonjić Đurković, stručnjakinja za korporativne komunikacije i društveno-odgovorno poslovanje u Crnogorskom telekomu, Vladimir Pletuykhin, direktor odjela komunikacija u Organizacijskom odboru Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018., John Shield, direktor komunikacija i korporativnih poslova BBC-a, Patrick Harrison, bivši glasnogovornik Nj.E. Princa od Walesa te direktor u Weber Shandwicku, Tamara Bekčić, direktorica Chapter4  Communicatons-a, Gabrijela Petković Jovanović, menadžerica za odnose s javnošću u Agenciji za privredne registre Srbije, Nataša Jovanović, direktorica odjela za identitet i komunikacije UniCredit banke u Srbiji, Mikel Landabaso Alvarez, direktor strateških i korporativnih komunikacija u DG Communications, Katerina Hadzi Angeleska,  starija specijalistica za bezalkoholna pića u Pivari Skopje, Stefano Rolando, predsjednik Venice Cluba te prof.dr. Georg Herbst, profesor na Sveučilištu u Berlinu.

Krajem studenog prošle godine, objavljeno je i da je dobitnik priznanja u kategoriji PRO PR Infigo Award ugledni slovenski medijski djelatnik Marjan Novak.

Svečana dodjela priznanja laureatima bit će upriličena, 12. travnja 2019. godine,  u sklopu 17. PRO PR konferencije, koja će se od 10. do 13. travnja održati u hotelu Katarina u Selcu. Svi dobitnici za svoj će rad biti nagrađeni unikatnim statuama, koje će za ovu prigodu izraditi studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.

Program nagrađivanja PRO PR Awards utemeljen je u povodu obilježavanja 10. godišnjice PRO PR konferencije, 2012. godine, a namijenjen je pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošću. Do sada je ovim priznanjem nagrađeno 147 dobitnika.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti