Air Serbia: Nov način čekiranja

19.02.2014. 07:59 / Izvor: Tanjug
Air Serbia: Nov način čekiranja

Air Serbia će 25. februara preći sa "Gaetan" sistema za prijavljivanje putnika na savremeni sistem "SabreSonic Check-in" na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Air Serbia će 25. februara preći sa "Gaetan" sistema za prijavljivanje putnika na savremeni sistem "SabreSonic Check-in" na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

"Prelazak na novi sistem će Air Serbiji omogućiti bolje uslove za pružanje usluga putnicima na beogradskom aerodromu, modernizovati postupak prihvata i otpreme putnika i obezbediti veću funkcionalnost prijavljivanja putnika", rekao je generalni direktor Air Serbie, Dane Kondić.

Kako je dodao, samim tim će obezbjediti noviji i efikasniji sistem prijavljivanja putnika na matičnom aerodromu, saopšteno je iz te aviokompanije.

Nov način čekiranja putnika počeće 25. februara na letu za London u 10.40 sati, a završetak prelaska se očekuje 27. februara.

Air Serbia je pozvala putnike koji budu putovali iz Beograda u periodu od 25. do 27. februara da dođu na aerodrom najmanje tri sata prije predviđenog vremena poletanja i ponesu odštampanu potvrdu rezervacije, odnosno putni "itinerer".

Da bi se adekvatno pripremila za prelazak na novi sistem Air Serbia je na vrijeme obezbjedila obuku za novi "SabreSonic Check-in" sistem za više od 100 zaposlenih i preduzima niz koraka kako bi obezbjedila nesmetano unapređenje sistema.

Tim od 30 stručnjaka za promenu sistema došao je iz partnerske aviokompanije Etihad airways u Beograd, kao i četvoročlani stručni tim iz kompanije Sabre.

Air Serbia je osnovana 26. oktobra 2013. kao nacionalna aviokompanija Srbije. Aviokompanija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i četiri turboelisna aviona.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti