Ajdinovići ponovo otvaraju vrata 29. novembra

12.11.2019. 09:46 / Izvor: Akta.ba
Ajdinovići ponovo otvaraju vrata 29. novembra

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići (S.R.C.A.) bit će ponovo otvoren 29.novembra 2019 godine, dva mjeseca nakon što je ukinuta zabrana o radu.

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići (S.R.C.A.)  bit će ponovo otvoren 29.novembra 2019 godine, dva mjeseca nakon što je ukinuta zabrana o radu.

Kako su naveli iz Ajdinovića njihova vizija je da budu sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti sporta i rekreacije, tako i u oblasti življenja i koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

„Zahvaljujemo se svima na podršci koju su slali i koju nam šaljete i na nevjerovatnom broju poziva koji nam daju snagu i strpljenje da dostojanstveno odgovorimo, ili ne odgovaramo, na sve napade u prethodnih nekoliko mjeseci događaju prema našem Centru i svima nama koji živimo i radimo, te svakodnevno dajemo svoj maksimum kako bi svi zajedno ovdje uvijek uživali i vraćali se ponovo“, saopšteno je iz S.R.C.A.

Naglasili su kako od početka rada, nastoje da budu dostojanstveni i da prave vrijednosti stave na prvo mjesto.

„Porodica, naši gosti, uposlenici, priroda i životinje, su uvijek na prvom mjestu. S.R.C.A. je od svog nastanka do danas, postao jedan od lidera u turističkoj ponudi ovih prostora, odgovornim poslovanjem, vrijednim radom i timom od preko 50 uposlenika.Vođeni misijom i vizijom centra, svoja vrata otvaramo sa još bogatijom i profesionalnijom ponudom“, najavili su iz S.R.C.A.

Podsjetimo, kantonalna inspekcija Zeničko-dobojskog kantona ušla je 30. avgusta u Sportsko-rekreativni centar "Ajdinovići" i zapečatila objekat nakon što je 18 djece završilo u bolnici zbog simptoma trovanja hranom. 

Sportsko-rekreativnom centru "Ajdinovići" krajem septembra je ukinuta zabrana rada. Inspekcija je utvrdila da su nadležni u SRC "Ajdinovići" uklonili utvrđene nedostatke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti