Ako ste u potrazi za notebook-om: Fujitsu LIFEBOOK A544 je pravo rješenje

05.11.2014. 10:49 / Izvor: eKapija.ba

Svojim vjernim kupcima Katarina d.o.o. je pripremila još jedan proizvod po izvrsnoj akcijskoj cijeni. Naime, radi se o Fujitsu prijenosnom računalu LIFEBOOK A544

Svojim vjernim kupcima Katarina d.o.o. je pripremila još jedan proizvod po izvrsnoj akcijskoj cijeni. Naime, radi se o Fujitsu prijenosnom računalu LIFEBOOK A544, a zašto je ovaj proizvod možda upravo rješenje za vas ako ste u potrazi za notebook-om pročitajte u nastavku.

Ako ste u potrazi za čvrstim i pouzdanim notebook računalom sa izvrsnim specifikacijama i detaljima Fujitsu LIFEBOOK A544 je pravo rješenje. Sa svojom visokom razlučivosti 39,6 cm (15,6 inča) anti-glare LCD zaslon je uvijek ugodan za koristiti pa čak i u vanjskim prostorima. Integrirani WLAN, Bluetooth®, tipkovnica s NumPadom, kamera sa mogućnošću preobacivanja i funkcionalost USB punjenja pružaju maksimalnu povezivost i upotrebljivost.

Detalje laptopa možete pogledati na Katarininom web shop-u: http://buy.ba/shop/notebook/lb-a544-ng-i3-4000m.

Računalo visokih performansi

Dodatne značajne odlike ovog notebooka  su 4. generacija Intel ® Core ™ procesora i najnovija Intel® mobilna platforma. Doživite osjećaj koji pružaju Intel® Core ™ procesori koji pružaju učinkovitost koja se prilagođava vašim potrebama, a sve u cilju bržeg i boljeg odziva laptopa.

Povezivost najvećeg nivoa – bilo kada, bilo gdje

Komponente koje vam omogućavaju vrhunsku povezivost su Integrirani WLAN i Bluetooth,  kao i HD web-kamera sa digitalni mikrofon. 

Budite dostupni gdje god se nalazili; bežično povezivanje bilo kada bilo gdje.

Bežično povezivanje bilo kada i bilo gdje su značajke koje posebno krase Fujitsu LIFEBOOK A544. Sa ovim notebookom ste dostupni u bilo koje doba!

Jednostavnost uporabe

Zaslon sa anti-glare funkcijom je odlično rješenje za uporabu u vanjskim prostorima,  dok Anytime USB Charge funkcija za punjenje telefona i medijskih uređaja radi čak i kad je notebook sustav isključen.

HD web kamera sa LED statusom i on/off sklopkom kao i  tipkovnica s odvojenim Num padom garantira prijatan rad, kako za poslovne korisnike tako i kućnu uporabu čak i za korisnike sa najvećim zahtjevima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti