Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Akta.ba u Bihaću: Dođite i posjetite nas na sajmu EKOBIS

14.09.2017. 08:37 / Izvor: Akta.ba

Poslovni portal Akta.ba ove godine prvi put učestvuje na 15. Međunarodnom ekološkom sajmu "EKOBIS 2017" koji će se održati u Bihaću od 14. do 16. 09. 2017. godine. 

Sajam "EKOBIS" je najpoznatija i najposjećenija privredna i ekološka manifestacija u široj regiji.

Ovaj status "EKOBIS" održava kreiranjem pozitivnog poslovnog ambijenta, kroz visoke usluge poslovnog umrežavanja izlagača i posjetitelja, ali i organizacijom svih drugih sadržaja i poslovnih događanja prilagođenih potrebama i željama izlagača.

U proteklih 14 godina postojanja na sajmu "EKOBIS" se predstavilo više od 2 700 izlagača iz 18 zemalja, a sajam je posjetilo preko 200 000 posjetitelja. Ovim brojkama svakako treba dodati i preko 500 uspješno realiziranih pratećih sadržaja. Osim toga, sva sajamska događanja prate najznačajnije medijske kuće u regiji.

Inače, bit će ovo prilika da novinarska ekipa portala sa lica mjesta isprati sva sajamska događanja, te se susretne sa poslovnim klijentima i saradnicima.

Ovom prilikom pozivamo sve klijente poslovnog portala Akta.ba, kao i one koji to planiraju postati, da nas posjete na prostoru SRC "Luke i da vrijeme iskoristimo za ugodno druženje i razgovor, ali i sklapanje novih poslova.

PODIJELI:

TAGOVI:

Akta.ba

EKOBIS

sajam

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti