ALEM Sistem dobio prestižno priznanje za najboljeg IBM partnera u BiH

16.04.2015. 16:58 / Izvor: eKapija.ba
ALEM Sistem dobio prestižno priznanje za najboljeg IBM partnera u BiH

​Kruna predanog rada ALEM Sistema u 2014. godini je priznanje za najboljeg partnera kompanije IBM u Bosni i Hercegovini. Ovo je treća godina za redom da ALEM Sistem dobija ovo prestižno priznanje.

Kruna predanog rada ALEM Sistema u 2014. godini je priznanje za najboljeg partnera kompanije IBM u Bosni i Hercegovini. Ovo je treća godina za redom da ALEM Sistem dobija ovo prestižno priznanje.

Rezultat je to kvalitetnog rada i implementacije projekata za najveće BH kompanije kao što su BH Telecom i Elektroprivreda BiH, ali i suradnje sa privrednim sektorom.

Kompanija ALEM Sistem je poznata u regiji kao jedna od vodećih kompanija za implementaciju IBM rješenja za monitoring i sigurnost baza podataka, IBM InfoSphere Guardium. Dugogodišnja partnerska saradnja ALEM Sistema i Elektroprivrede BiH je rezultirala i sa tri implementirane faze pomenutog rješenje sa planom realizacije i četvrte faze.

Da kompanija ALEM Sistem nije ekspert samo za monitoring i sigurnost baza podataka pokazao je projekt monitoringa IT infrastrukture. Radi se o implementaciji IBM Tivoli Netcool rješenja u kompaniji BH Telecom.

Pored navedenih rješenja u sektoru softver inženjeringa, kompanija ima bogat portfolio kreiran u saradnji sa prestižnim kompanijama IBM, Landesk, Microsoft i dr. Sve ono što kompanija ALEM Sistem nudi i radi možete pogledati na web stranici www.alemsistem.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti