ALEM Sistem dobio status IBM Advanced Business Partner

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

ALEM Sistem dobio status IBM Advanced Business Partner

19.02.2015. 15:16 / Izvor: eKapija.ba

ALEM Sistem, prisutan na BH tržištu više od osamnaest godina sa svojim uslugama i prozvodima, decembra 2014. godine dobio je status IBM Advanced Business Partner-a, kao rezultat dugogodišnje uspješne saradnje sa IBM-om.

Status Advanced Business Partner-a kompanija IBM dodjeljuje poslovnim partnerima koji kontinuirano demonstriraju stručnost i tržišni uspjeh implementirajući njihova rješenja. Pored navedenog, za dobivanje ovog certifikata posebno je važno ostvariti i visok nivo zadovoljstva klijenata.

"ALEM Sistem njeguje profesionalan i posvećen odnos prema klijentima i njihovim zahtjevima,  što  je prepoznato od strane klijenata i od strane poslovnih partnera, a dokaz tome su  ovakva priznanja i povjerenje klijenata", navode iz ove kompanije.

IBM rješenja, koja u ponudi svojih proizvoda i usluga nudi ALEM Sistem, su rješenja za sigurnost baza podataka, log management rješenja, rješenja za enkripciju i maskiranje podataka, monitoring IT infrastrukture, endpoint management rješenja i rješenja za poslovnu inteligenciju.

Više informacija o projektima kompanije ALEM Sistem možete pronaći na ovom linku .

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti