Alterural traži trenera za edukacije o uređenju objekata u ruralnom turizmu

25.10.2017. 09:10 / Izvor: Akta.ba
Alterural traži trenera za edukacije o uređenju objekata u ruralnom turizmu

Tijekom treninga polaznici će dobiti korisne savjete i primjere dobre prakse vezane za vanjsko uređenje turističkog objekta kao i uređenje dvorišta i pomoćnih objekata

Udruženje Alterural za potrebe projekta "Osnaživanje ruralnih turističkih destinacija oko Sarajeva sa ciljem diversifikacije ruralne ekonomije" financiranom od strane EU, traži pružatelja usluge za planiranje i održavanje dvije radionice na temu "Unutarnje uređenje objekta u ruralnom turizmu", i "Vanjsko uređenje i sigurnost gostiju u ruralnom turizmu".Projekt je financiran od strane EU.

Ovaj projekt je podržan u okviru Programa za civilno društvo 2014.-2015., sa ciljem povezivanja građana i smanjenja nezaposlenosti kroz unapređivanje suradnje glavnih interesnih grupa na lokalnom nivou i procjenu tržišta aktivnog stanovništva. 

Cilj ovog projekta je stjecanje novih profesionalnih vještina kako bi se omogućile inovacije, samozapošljavanje i kako bi se stvorila prilika za ostvarivanje dodatnih prihoda u ciljanim ruralnim područjima, navode iz Alterurala.

Dodaju da je cilj treninga razviti poduzetničke sposobnosti kod osoba koje vode ili planiraju voditi male biznise u ruralnom turizmu kako bi mogli isporučiti inovativne, visoko kvalitetne proizvode i usluge te upravljati svojim poslovima na održiv i odgovoran način. Cilj je da se olakša razvoj poduzetničkih i transverzalnih vještina vlasnika koji vode (ili planiraju pokrenuti) mali obiteljski biznis u ruralnom turizmu.

''Stvaranje autentične atmosfere, kombiniranje očuvanja tradicionalne ruralne arhitekture, zelenog i čistog okruženja, sa svim modernim objektima važan je izazov u sektoru ruralnog turizma. Tijekom treninga polaznici će dobiti korisne savjete i primjere dobre prakse vezane za vanjsko uređenje turističkog objekta kao i uređenje dvorišta i pomoćnih objekata'', navode iz Alterurala. 

Prilikom apliciranja navode da je potrebno da naznačiti broj oglasa na koji se zainteresirani budu prijavljivali. Za više informacija za oglas "Unutarnje uređenje objekta u ruralnom turizmu" pogledajte na linku a za "Vanjsko uređenje i sigurnost gostiju u ruralnom turizmu" na linku ovdje.  

Rok za prijavu je 10.11.2017. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti