Anketa za mala i srednja preduzeća: Budite aktivan učesnik u studiji o utjecaju kartičnog plaćanja

08.04.2021. 12:07 / Izvor: Akta.ba
Anketa za mala i srednja preduzeća: Budite aktivan učesnik u studiji o utjecaju kartičnog plaćanja

Mastercard i Deloitte Bosna i Hercegovina su se udružili u zajedničkoj studiji o utjecaju kartičnog plaćanja na mala i srednja preduzeća Bosne i Hercegovine.

Neminovno je da se nalazimo u vremenu digitalne transformacije kroz koju građani, privreda i kompanije u BiH prolaze s ciljem da se uspješno prevaziđu trenutni izazovi i omogući poslovanje u novom ekonomskom okruženju.

Kao odgovor na nove potrošačke preferencije, Mastercard Deloitte Bosna i Hercegovina su se udružili u zajedničkoj studiji o utjecaju kartičnog plaćanja na mala i srednja preduzeća Bosne i Hercegovine s ciljem evaluacije rješenja za poboljšanje prodaje, stjecanje novih kupaca i optimizaciju troškova. 

"Želimo razumjeti koji su izazovi sa kojim se susrećete u vašoj kompaniji prilikom naplate vaših usluga i proizvoda, kako bismo mogli zajednički utjecati na njihovo rješavanje kroz rezultate našeg istraživanja. Također, rezultati ovog istraživanja će biti korišteni kao osnova za informisanje o načinima podrške malim i srednjim preduzećima", navode iz ove dvije kompanije.

Cjelokupno istraživanje, zbog hitnosti situacije ima vrlo kratak rok za provođenje, te je rok za ispunjavanje ankete najkasnije do ponedjeljka, 3. maja.

Anketu možete popuniti na ovom linku

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti