A.O. Leko: Ekskluzivni distributer i serviser 3M programa za Hercegovinu

05.02.2014. 09:50 / Izvor: eKapija.ba

A.O. Leko prvi tuning shop u BiH je ekskluzivni distributer i serviser 3M programa za područje Hercegovine. A.O. Leko vrši usluge kompletnog presvlačenja vozila 3M folijama, kao i zatamnjivanje stakala 3M folijama.

3M je tvrtka raznolike tehnologije koja pruža usluge kupcima u obliku inovativnih proizvoda i usluga. Svaka od 3M  sedam vodećih robnih marki zaslužilo je vodeće mjesto na svjetskom tržištu.

1984. godine osnovali su predstavništvo u Zagrebu koje posluje s kupcima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije.

3M je izrastao u vodeću tvrtku na uvođenju inovativnih tehnologija i proizvoda. U svijetu 3M zapošljava i promovira lokalne ljudske resurse koji imaju znanja i sposobnosti vještog riješavanja današnjih ali i budućih problema kupaca prateći nova tržišta i mogućnosti.

A.O. Leko prvi tuning shop u Bosni i Hercegovini je ekskluzivni distributer i serviser 3M programa za područje Hercegovine. A.O. Leko vrši usluge kompletnog presvlačenja vozila 3M folijama, kao i zatamnjivanje stakala 3M folijama.

U Autoopremi Leko prošli su i položili profesionalnu obuku 3M Training programa i dobili certifikat. A takođe daju garanciju od 10 godina na 3M folije sa njihovom ugradnjom!

Od folija postoje razne vrste (mat, carbon, metalic, brush-brušena, High Gloss, itd.)

Inače, folije za karoseriju vozila potpuno su novi trend u stylingu automobila. Trend koji je pokrenuo Lamborghini sa svojim mat crnim Gallardom uspješno se prenio i na ostale proizvođače i tunere.

3M folije nemaju nikakve veze sa reklamnim naljepnicam. Osim izuzetne mehaničke čvrstoće, otporne su na kemikalije, UV zrake, grebanje i sl. Rastežu se do 150% bez deformacije materijala. A primjena je moguća na automobilima, motorima, interijeru vozila i sl.

3M brzi vodič kroz svijet folije pogledajte OVDJE

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti