Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Aplikacija firme Imperium povećava učinkovitost kompanija

12.04.2021. 10:59 / Izvor: Akta.ba

Kako bi osigurali kvalitetniji rad na terenu menadžera prodaje i distibucije firma Herbavital d.o.o. imala je potrebu potražiti dodatna rješenja.

"Željeli smo imati kvalitetniju komunikaciju sa korisnicima naših usluga te im dostaviti tačne informacije o dolasku isporuke medicinskih sredstava. U ovom zadatku znatno nam je pomogla aplikacija za satelitsko praćenje vozila sa optimizacijom voznog parka SECCOM GPS, a koja je razvijena i implementirana od strane IMPERIUM d.o.o. Tuzla", navode iz ove kompanije.

Na osnovu kvalitetnih rješenja koja su im stavljena na raspolaganje sada imaju mogućnost da njihovi kupci u svakom momentu imaju informaciju o trenutnoj lokaciji vozila koje dostavlja naručene medicinske preparate. 

Aplikacija povećava sigurnost vozača, te u mnogome doprinosi  brzom i optimalnom dolasku uposlenika do odredišta. "Također, ostvarili smo optimalno korištenja vozila od strane uposlenika, umanjili troškova goriva i održavanja vozila, te postigli tačne evidencije prekovremenih sati i korištenja vozila izvan radnog vremena", ističu.

Značajna i bitna odluka za odabir i poslovanje sa IMPERIUM d.o.o. bili su standardi ISO 9001:2015 (sistemsko upravljane kvalitetom, jasno razumjevanje klijenta uz precizno davanje informacija) i ISO 27001:2013 (sigurno upravljanje informacijskim podacima, zaštita informacija klijenta). 

Ovo preduzeće takođe posjeduje certifikat ISO 9001:2015, a takođe posjeduju i certifikat o bonitetnoj ocjeni AA+ matični broj: 43-01-0343 Companywall.

"Naši poslovni izazovi su snabdijevanje apoteka, bolnica i domova zdravlja medicinskim sredstavima, dezinfekcijama, OTC preparata i zaštitnom opremom. Našu uslugu pružamo od 2007. godine na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine", kažu iz Herbalvitala. 

Tokom pandemije COVID 19, svojim poslovnim partnerima osigurali su kroz generalno zastupništvo zaštitne maske sa srebrnim jonom koje sadrže BIOCID i SREBRO HLORID u cilju zastite od MIKROBA I KLICA. 

Zaštitna maska sa HeiQ Viroblock obradom je novi proizvod na trzištu jugoistočne Evrope. Izrađena je u saradnji sa Švicarskim brendovima HeiQ i CHT. Materijali koji su korišteni u proizvodnji maske certifikovani su od strane nostrifikovanih laboratorija. Poseduju OEKO-TEX STANDARD, a Ispitivanja su rađena u nostrifikovanim laboratorijama Jugoinspekt, Textilinspekt i Profi Lab, Beograd, Srbija. Radi se o visokokvalitetnoj izradi po svim evropskim standardima kao i primjeni novih tehnologija pakovanja što je garancija kvaliteta. Maska je atestirana za višektratnu upotrebu (30 pranja), uz primenu smernica za održavanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti