Aplikacija firme Imperium povećava učinkovitost kompanija

12.04.2021. 10:59 / Izvor: Akta.ba
Aplikacija firme Imperium povećava učinkovitost kompanija

Savremeno GPS praćenje vozila se danas veoma jednostavno i lako primjenjuje.

Kako bi osigurali kvalitetniji rad na terenu menadžera prodaje i distibucije firma Herbavital d.o.o. imala je potrebu potražiti dodatna rješenja.

"Željeli smo imati kvalitetniju komunikaciju sa korisnicima naših usluga te im dostaviti tačne informacije o dolasku isporuke medicinskih sredstava. U ovom zadatku znatno nam je pomogla aplikacija za satelitsko praćenje vozila sa optimizacijom voznog parka SECCOM GPS, a koja je razvijena i implementirana od strane IMPERIUM d.o.o. Tuzla", navode iz ove kompanije.

Na osnovu kvalitetnih rješenja koja su im stavljena na raspolaganje sada imaju mogućnost da njihovi kupci u svakom momentu imaju informaciju o trenutnoj lokaciji vozila koje dostavlja naručene medicinske preparate. 

Aplikacija povećava sigurnost vozača, te u mnogome doprinosi  brzom i optimalnom dolasku uposlenika do odredišta. "Također, ostvarili smo optimalno korištenja vozila od strane uposlenika, umanjili troškova goriva i održavanja vozila, te postigli tačne evidencije prekovremenih sati i korištenja vozila izvan radnog vremena", ističu.

Značajna i bitna odluka za odabir i poslovanje sa IMPERIUM d.o.o. bili su standardi ISO 9001:2015 (sistemsko upravljane kvalitetom, jasno razumjevanje klijenta uz precizno davanje informacija) i ISO 27001:2013 (sigurno upravljanje informacijskim podacima, zaštita informacija klijenta). 

Ovo preduzeće takođe posjeduje certifikat ISO 9001:2015, a takođe posjeduju i certifikat o bonitetnoj ocjeni AA+ matični broj: 43-01-0343 Companywall.

"Naši poslovni izazovi su snabdijevanje apoteka, bolnica i domova zdravlja medicinskim sredstavima, dezinfekcijama, OTC preparata i zaštitnom opremom. Našu uslugu pružamo od 2007. godine na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine", kažu iz Herbalvitala. 

Tokom pandemije COVID 19, svojim poslovnim partnerima osigurali su kroz generalno zastupništvo zaštitne maske sa srebrnim jonom koje sadrže BIOCID i SREBRO HLORID u cilju zastite od MIKROBA I KLICA. 

Zaštitna maska sa HeiQ Viroblock obradom je novi proizvod na trzištu jugoistočne Evrope. Izrađena je u saradnji sa Švicarskim brendovima HeiQ i CHT. Materijali koji su korišteni u proizvodnji maske certifikovani su od strane nostrifikovanih laboratorija. Poseduju OEKO-TEX STANDARD, a Ispitivanja su rađena u nostrifikovanim laboratorijama Jugoinspekt, Textilinspekt i Profi Lab, Beograd, Srbija. Radi se o visokokvalitetnoj izradi po svim evropskim standardima kao i primjeni novih tehnologija pakovanja što je garancija kvaliteta. Maska je atestirana za višektratnu upotrebu (30 pranja), uz primenu smernica za održavanje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti