ASA Auto predstavila nove usluge - Zaštita okoliša kroz ugrađivanje autoplina

29.07.2008. 14:33 / Izvor: eKapija.ba
ASA Auto predstavila nove usluge - Zaštita okoliša kroz ugrađivanje autoplina

ASA Auto, ekskluzivni zastupnik Volkswagen koncerna, uveo je nove usluge, koje su danas na press konferenciji predstavili Senad Olovčić, direktor ASA Auta, Erdal Čorbo, rukovodilac post prodaje i Vedran Peršić, rukovodilac sektora za odnose s javnošću.

Produžena garancija za Volkswagen, Audi, Seat i Škoda vozila, garancija mobilnosti Škoda vozila, ugradnja sistema za određivanje pozicije na zemlji ( GPS ) i ugradnja autoplina nove su usluge koje su danas predstavljene.

ASA Auto će u budućnosti pružati četverogodišnju garancijukupcima Audija, Seata, Škode i Volkswagena koja podrazumijeva redovno održavanje automobila u ovlaštenim servisima ovih brendova, a u saradnji sa ASA Osiguranjem. Pored toga, kupovinom novog Škoda vozila kao i redovnim servisiranjem vozila u ovlaštenom Škoda servisu klijenti postaju korisnici Garancije mobilnosti. Riječ je o najnovijoj usluzi ASA Auta koja omogućava 24 – satnu besplatnu uslugu pomoći na cesti, dok sistem za praćenje pozicije automobila na zemlji sigurnost vozila diže na viši stepen omogućavajući stalni nadzor vozila.

(Prezentacija automobila u kojima je ugrađen autoplin)

"Pored mogućnosti kupovine kvalitetnih automobila koje nudimo odlučili smo ići korak dalje s ciljem zadovoljenja zahtjevnijih klijenata. Sigurnost je oduvijek bila u fokusu našeg rada, kako za učesnike u saobraćaju, kroz plasman dokazano kvalitetnih automobila, ugradnju GPS – a te mogućnosti produžene garancije, tako i u zaštiti okoliša kroz ugrađivanje autoplina" izjavio je Senad Olovčić.

"Ugradnjom autoplina u automobile našim vjernim sadašnjim i budućim klijentima želimo ponuditi ekonomičnija rješenja prilikom odabira i kupovine njihovog automobila. Svjesni smo važnosti ekološkog djelovanja i željeli smo odgovoriti na moderne trendove", kazao je Erdal Čorbo.

On je dodao da će dobavljač za ugradnju autoplina biti italijanska firma Tartarini. Riječ je o najsavremenijoj tvornici plinske opreme koja je do sada ugradila autoplin u više od 180. 000 vozila, a garancijska reklamacija je bila manja od jedan posto.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti