Vijesti

ASA Auto predstavila nove usluge - Zaštita okoliša kroz ugrađivanje autoplina

29.07.2008. 14:33 / Izvor: eKapija.ba

ASA Auto, ekskluzivni zastupnik Volkswagen koncerna, uveo je nove usluge, koje su danas na press konferenciji predstavili Senad Olovčić, direktor ASA Auta, Erdal Čorbo, rukovodilac post prodaje i Vedran Peršić, rukovodilac sektora za odnose s javnošću.

Produžena garancija za Volkswagen, Audi, Seat i Škoda vozila, garancija mobilnosti Škoda vozila, ugradnja sistema za određivanje pozicije na zemlji ( GPS ) i ugradnja autoplina nove su usluge koje su danas predstavljene.

ASA Auto će u budućnosti pružati četverogodišnju garancijukupcima Audija, Seata, Škode i Volkswagena koja podrazumijeva redovno održavanje automobila u ovlaštenim servisima ovih brendova, a u saradnji sa ASA Osiguranjem. Pored toga, kupovinom novog Škoda vozila kao i redovnim servisiranjem vozila u ovlaštenom Škoda servisu klijenti postaju korisnici Garancije mobilnosti. Riječ je o najnovijoj usluzi ASA Auta koja omogućava 24 – satnu besplatnu uslugu pomoći na cesti, dok sistem za praćenje pozicije automobila na zemlji sigurnost vozila diže na viši stepen omogućavajući stalni nadzor vozila.

(Prezentacija automobila u kojima je ugrađen autoplin)

"Pored mogućnosti kupovine kvalitetnih automobila koje nudimo odlučili smo ići korak dalje s ciljem zadovoljenja zahtjevnijih klijenata. Sigurnost je oduvijek bila u fokusu našeg rada, kako za učesnike u saobraćaju, kroz plasman dokazano kvalitetnih automobila, ugradnju GPS – a te mogućnosti produžene garancije, tako i u zaštiti okoliša kroz ugrađivanje autoplina" izjavio je Senad Olovčić.

"Ugradnjom autoplina u automobile našim vjernim sadašnjim i budućim klijentima želimo ponuditi ekonomičnija rješenja prilikom odabira i kupovine njihovog automobila. Svjesni smo važnosti ekološkog djelovanja i željeli smo odgovoriti na moderne trendove", kazao je Erdal Čorbo.

On je dodao da će dobavljač za ugradnju autoplina biti italijanska firma Tartarini. Riječ je o najsavremenijoj tvornici plinske opreme koja je do sada ugradila autoplin u više od 180. 000 vozila, a garancijska reklamacija je bila manja od jedan posto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti