ASA Banka - Stambeni krediti i novogradnja "DIJAMANT" Otoka

11.05.2018. 15:27 / Izvor: Akta.ba
ASA Banka - Stambeni krediti i novogradnja 'DIJAMANT' Otoka

Savršen proizvod klijentima donosi dodatne mogućnosti u vidu novih i atraktivnih opcija: "Želim pauzu" i "Želim brže".

Nakon uspješne potrage za odgovarajućim stanom ili kućom, obično dolazi mukotrpnija potraga za odgovarajućim modelom finansiranja. Zato je ASA Banka kreirala SAVRŠEN PROIZVOD – stambeni kredit koji klijentima olakšava ovu potragu i rješavanje stambenog pitanja po odličnim uslovima.

Tako novi stambeni kredit ASA Banke predstavlja savršeno rješenje za sve izazove sa kojima se građani suočavaju prilikom realizacije stambenog kredita. U trenutnoj ponudi je moguće aplicirati za iznos do 300.000 KM, od čega je čak i do 20% dostupno u gotovini. Do 20% iznosa kredita u gotovini predstavlja idealan način za opremanje i uređenje stana, kuće ili poslovnog prostora, za što klijenti često ne mogu koristiti sredstva klasičnog stambenog kredita. Rok otplate kredita je produžen do maksimalnih 30 godina, a kamatna stopa smanjena na 3,49%, EKS 4,05%.

Savršen proizvod klijentima donosi dodatne mogućnosti u vidu novih i atraktivnih opcija: "Želim pauzu" i "Želim brže". Opcijom "Želim pauzu" klijenti imaju mogućnost da pauziraju plaćanje jedne rate kredita u toku godine što je od posebnog značaja u periodima kada je kućni budžet pod dodatnim, često nepredviđenim opterećenjem. Tako nakon kupovine stana možete lakše finansirati odlazak na more, početak školske godine i slične izazove za kućni budžet. Aktiviranjem opcije "Želim brže", skraćuje se rok otplate, te na taj način, bez naknade, smanjuje ukupan trošak kamate i do 50%.   

Finansiranje stanova u izgradni

ASA Banka partner je i projekta „DIJAMANT“, a klijenti imaju mogućnost kupovine kvalitetnih stanova u izgradnji, fleksibilnih dispozicija u modernom stambeno-poslovnom kompleksu „Dijamant“, naselje Otoka Sarajevo. U ponudi su stanovi površine od 45m² do 162m², a kvadrat stana košta već od 2.150 KM sa PDV-om.

U ASA Banci su prepoznali značaj projektnog finansiranja i sve veću potražnju za funkcionalnim stambenim objektima, te su kreirali namjenski stambeni kredit za kupovinu stanova u izgradnji. Kamatna stopa ide već od 3,49%, EKS 3,86%, rok otplate do 30 godina i iznos do 300.000 KM uz sve pogodnosti koje nudi i Savršen proizvod – novi stambeni kredit.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti