Vijesti

/ BOSNA I HERCEGOVINA

ASA Osiguranje nova "zvijezda" projekta "Kupujmo i koristimo domaće"

ASA osiguranja, vodeća osiguravajuća kuća u brzini isplate šteta u Bosni i Hercegovini i Udruženje Kupujmo i koristimo domaće potpisali su trogodišnji ugovor o saradnji.

19.04.2016. 10:01 / Izvor: Akta.ba

ASA osiguranja, vodeća osiguravajuća kuća u brzini isplate šteta u Bosni i Hercegovini i Udruženje Kupujmo i koristimo domaće potpisali su trogodišnji ugovor o saradnji. ASA osiguranje kao domaća osiguravajuća kuća, pridružit će se projektu koji potiče razvoj domaće privrede i domaćih kompanija, te će u naredne tri godine na svim materijalima koristiti jedinstveni znak bh. kvalitete "Zvijezda", kojim domaći proizvodi i usluge postaju prepoznatljivi među građanima Bosne i Hercegovine.

Direktor ASA osiguranja, Feđa Morankić, istakao je da je ova saradnja nastala kao slijed zajedničkih poslovnih ciljeva. "Zapošljavanjem domaće radne snage i radom sa domaćim klijentima, ASA osiguranje maksimalno radi na poboljšanju domaće privrede. Mi želimo biti najbolji domaći brend osiguranja, a saradnja sa Udruženjem Kupujmo i koristimo domaće će nam sigurno pomoći u tome da postanemo vidljiviji među našim građanima i građankama", naveo je Morankić.

ASA osiguranje na tržištu BiH posluje od 2007. godine. Prodajnu mrežu ove kompanije čini 12 Filijala i Podružnica u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo, te više od 40 prodajnih mjesta širom BiH. U svojoj ponudi, ASA osiguranje ima kompletnu paletu proizvoda neživotnog osiguranja - osiguranje osoba, vozila i imovine, sa preko 60.000 klijenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti