Ascom predstavio najnovije rješenje u oblasti zaštite računarskih mreža

14.06.2019. 14:57 / Izvor: Akta.ba
Ascom predstavio najnovije rješenje u oblasti zaštite računarskih mreža

Firma Ascom već 15 godine nastoji biti pouzdana podrška kompletnom i sigurnom poslovanju.

Firma Ascom d.o.o. Tešanj predstavila je na 15. Međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2019 vodeće Fortinet rješenje u oblasti zaštite računarskih mreža i podataka koje je u vrlo kratkom razdoblju postao prepoznatljivo ime u svijetu. 

Radi se o rješenju koje predstavlja vrhunsku, all-in-one sigurnosnu platformu za zaštitu mreže, aplikacija i podataka. U svojoj ponudi široku paletu sigurnosnih proizvoda kako za small business tako i za enterprise okruženja.

Kako navode iz ove firme, na sajmu su uzeli učešće sa dugogodišnjim partnerom Konica Minolta poslovna rješenja BH d.o.o. Partnerstvo i iskustvo navelo je ove dvije kompanije da zajednički predstave neke od svojih najjačih aduta iz uredskog i produkcijskog segmenta printanja kao i aplikativna rješenja za upravljanje sadržajima i uređajima.

Pored Fortineta, posjetioci na sajmu će biti u prilici da pogledaju i testiraju najnovija rješenja.

Neki od njih su evidencija radnog vremena koja predstavlja sistem koji prikuplja i obrađuje podatke o random vremenu uposlenika, zatim CRM  (customer relationship management) koji je predstavlja program za upravljanje i vođenje projekata kao i zadataka u okviru istih.

 

"Posjetioci imaju prilike da se upoznaju i sa programom za planiranje i praćenje učinaka u proizvodni koji je posebno primjenjiv u tekstilnoj industriji, industriji obuće, metalnoj industriji, te bilo kojoj drugoj industriji gdje su specificirana komadna vremena izrade. Također, izdvajamo i program web aplikacija koja omogućava upravljanje aktivnostima komercijaliste na terenu ( narudžbe praćenje zaliha, politika cijena…) I može se integrisati sa postojećim ERP sistemima", rekla je za Akta.ba direktorica Ascoma Indira Krdžalić.

Inače, firma Ascom već 15 godine nastoji biti pouzdana podrška kompletnom i sigurnom poslovanju i time je prepoznatljiv i poželjan partner za podršku informatičkih roba i usluga.

Dugogodišnje iskustvo i razvoj tržišta kojeg diktiraju Microsoft, Google, masovna upotreba internet, smartphone i tablet tehnologija itd. Inicirale su pojavu i njihovih cloud aplikacije, tačnije poslovnog softvera e-line cloud.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti