Audi Vas vodi u Evropske metropole

11.06.2008. 12:09 / Izvor: eKapija.ba
Audi Vas vodi u Evropske metropole

Audi u Bosni i Hercegovini pruža svojim kupcima posebne pogodnosti prilikom kupovine modela Audi A6 i Audi Q7.

Kampanjom koja je startala danas, Audi nuditi svojim potencijalnim klijentima mogućnost da u Evropsku uniju uđu upravljajući novim automobilom. Kako Bosna i Hercegovina napreduje na svom putu ka evropskim integracijama, interes za Evropsku uniju neprekidno raste i Audi želi odgovoriti na zahtjeve za bržim i udobnijim pristupom, navodi se u saopćenju ASA Holdinga.

Tokom mjeseca juna, kada Bosne i Hercegovine potpisuje Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom, ovlašteni Audi prodajni saloni u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Banja Luci i Brčkom svojim kupcima pružaju mogućnost uštede do 8.000KM za modele Audi A6 i do 9.000KM za modele Audi Q7. Posebne pogodnosti se odnose na ograničen broj lagerskih vozila.

Potpisivanjem Sporazuma 16. juna, otvoriće se vrata Evrope za građane Bosne i Hercegovine. Ublažavanje viznog režima je prvi korak ka bezviznom režimu putovanja.

„Ovom ponudom želimo omogućiti našim potencijalnim klijentima da u Evropu uđu sa stilom“, kaže Dino Bratović, brend menadžer Audija. „Obilježavajući potpisivanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU, Audi pruža ljubiteljima tehnike i luksuza uštede prilikom kupovine domaćih/SKD Audi modela.“

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti