Auto Lijanovići: Najbolji izbor novih i rabljenih Mercedes-Benz vozila

19.05.2014. 15:08 / Izvor: eKapija.ba

Auto Lijanovići d.o.o. Mostar je ovlašteni zastupnik Mercedes-Benz po svim domenima zastupljenosti, to znači prodaja vozila osobnog i gospodarskog programa, te održavanje istih.

Auto Lijanovići d.o.o. sa sjedištem u Mostaru, Bišće Polje bb. je društvo sa ograničenom odgovornošću u privatnom vlasništvu.

Auto Lijanovići d.o.o. Mostar je ovlašteni zastupnik Mercedes-Benz po svim domenima zastupljenosti, to znači prodaja vozila osobnog i gospodarskog programa, te održavanje istih. Također, tvrtka djeluje na načelima koncerna Daimler AG i uvode njegove standarde u poslovanju prodaje i rezervnih dijelova te servisa Mercedes-Benz vozila, kao i vozila iz programa Mitsubishi Fuso.

Svrha poslovanja tvrtke Auto Lijanovići kao zastupnika Mercedes-Benz je osiguranje maksimalnog zadovoljstva kupca, vlasnika i korisnika Mercedes-Benz vozila.

U prodajno/servisnom centru tvrtka Auto Lijanovići nalazi se moderan izložbeno-prodajni salon sa površinom cca1.500 m2 gdje su izloženi svi noviteti iz programa Mercedes - Benza. U sklopu prodajno/servisnog centra nalazi se suvremeno opremljen servis za osobna vozila kao i poseban servis za gospodarska vozila sa ukupnom površinom od cca 1.000 m2.

Podružnica društva nalazi se u Širokom Brijegu na dvije lokacije. Na adresi Visoka Glavica bb nalazi se prodajno-izložbeni salon cca 250 m2 i servis osobnih vozila sa tehničkim pregledom.

Na drugoj lokaciji u ulici Fra Dominka Mandića 17 nalazi se servis gospodarskih vozila koji također ima tehnički pregled u kojem se pružaju sljedeće usluge:

  • redovni i preventivni tehnički pregled svih vrsta vozila
  • osiguranja vozila kod svih osiguravajućih kuća
  • pregled vozila u svrhu dobivanja licence
  • baždarenje tahografa
  • ateste vozila
  • izdavanje međunarodnih vozačkih dozvola, kao i dozvola za upravljanje tuđim vozilom

U sklopu društva Auto Lijanovići d.o.o. Mostar nalazi se najsuvremenija lakirnica u BiH za besprijekorno višeslojno lakiranje. Boje koje se koriste su na vodenoj bazi koja je sukladna sa svim novim zakonima Europske Unije. Suvremena lakirnica na bi bila to da stručni kadar tvrtke nije školovan i educiran, gdje su na nekim takmičenjima širom Europe osvajali zavidna mjesta. Ono što se mora naglasiti da uz sve vrste palete boja Auto Lijanovići vrše i prodaju boja u neograničenim količinama, a za sve lakirerske radove daju garanciju do 1 godine.

Za više informacija o novim ali i rabljenim vozilima posjetite www.autolijanovici.com

Orginal se može zamijeniti samo orginalom

Samo originalni dijelovi zadržavaju tvorničku kvalitetu vašeg vozila, a samim tim i 2 godine jamstva na ugrađeni dio u ovlaštenom servisu. Svaki originalni dio tvornica testira i odobrava njihovu prodaju vodeći pri tom računa prije svega o sigurnosti i dugotrajnosti dijelova. Zbog Vaše sigurnosti treba koristiti originalne dijelove, jer u vozilo u koje se ugrađuju neoriginalni dijelovi i nije više vozilo tog proizvođača. Upotreba originalnih dijelova garantira pouzdanost i dugotrajniju bezbrižnu vožnju.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti