AUTOline otvorio jedan od najmodernijih automobilskih centara u Bosni i Hercegovini

11.03.2010. 08:43 / Izvor: eKapija.ba
AUTOline otvorio jedan od najmodernijih automobilskih centara u Bosni i Hercegovini

Nakon 10 godina poslovanja AUTOline, glavni zastupnik Daimlera u BiH, 10. marta u 19 sati svečano je otvorio novi prodajno-servisni centar u Sarajevu. AUTOline na tržištu nudi cjelovitu prodajno-servisnu uslugu za prestižni putnički, transporterski, kamionski i autobusni program vozila Mercedes-Benz, za laka komercijalna vozila Mitsubishi Fuso te za putnička vozila Chrysler, Jeep i Dodge. Novi centar podržava visoke Daimlerove standarde jer se u moderno opremljenim prostorijama servisa, rezervnih dijelova i prodaje nudi vrhunski proizvod uz vrhunsku uslugu.

Otvorenju centra prisustvovalo je više stotina uzvanika, poduzetnika i uglednih osoba iz javnoga života, a u dobrom raspoloženju i prijateljskom ozračju riječi dobrodošlice uputili su Aida Zubčević, direktorica AUTOlinea u BiH, Branislava Malvić, direktorica Odjela odnosa s javnošću i korporativnog marketinga EUROlinea, nadaleko poznati automobilistički as Niko Pulić, a na kraju i prijatelj EUROlinea i AUTOlinea, ujedno zaštitno lice Mercedes-Benza, popularni glumac Enis Bešlagić.

Veliku pažnju privukla su i atraktivna vozila izložena u salonu AUTOlinea. Pored moćnih terenanca, GLK i GL, jedno od izloženih vozila bila je nova Mercedes-Benzova E-klasa, nedavno proglašena poslovnom limuzinom godine u Bosni i Hercegovini. Mercedesova zvijezda večeri bilo je jedan od najbržih automobila u svijetu, SLR McLaren izložen u izvedbi 722.

Od 11. do 13. marta u AUTOlineu se održavaju Dani otvorenih vrata na kojima će svi posjetitelji imati priliku razgledati centar, uvjeriti se u kvalitetu ponuđenih proizvoda i usluga te isprobati različite modele Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep i Dodge vozila. Za sve kupce vozila organizirana je posebna jubilarna prodajna akcija u povodu otvorenja novog prodajno-servisnog centra.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti