Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Autooprema Leko: Vaš team za sigurnost i kvalitetu

Ponuda Autoopreme Leko obuhvaća kompletne vulkanizerske usluge, brzi servis, limariju, lakiranje, dijagnostiku, elektroniku, mehaniku, smart repair, autodijelove, auto gume, aluminijske felge, autokozmetiku itd.

02.08.2013. 14:29 / Izvor: eKapija.ba

Pripremite Vaše vozilo za vruće ljetne dane uz 20% popusta na punjenje i dezinfekciju klime. Uz to iskoristite i akciju od 10% popusta na sve vrste ulja i filtera uz besplatnu izmjenu, a u trgovini vas očekuje i 20% popusta na cjelokupan asortiman autokozmetike. Posjetite Autoopremu Leko u Dubrovačkoj ulici u Mostaru i prepustite brigu o vozilu provjerenom team-u.

Autooprema Leko osnovana je 2000. godine u Grudama na temeljima partnerstva i uspješne suradnje obitelji Leko s njemačkom tvrtkom Brock GmbH. Suradnja je započela 1997. godine otvaranjem pogona za proizvodnju aluminijskih felgi u Jajcu, isključivo za njemačko tržište. Budući da je Autooprema Leko bilježila konstantan rast proizvodnje iz godine u godinu poželjeli su svoj proizvod ponuditi i na domaćem tržištu te su osnovali tvrtku Autooprema Leko koja je uz svoje vlastite brendove (Brock i RC-design) nudila i mnoge druge. Ponuda se zasnivala isključivo na vele i maloprodaji felgi s kojima su postigli da danas 37 poslovnih subjekata u BiH nudi njihov proizvod.

Nakon osam godina uspješnog poslovanja i prihvaćanja njihovog proizvoda, zahvaljujući iznimno visokoj kvaliteti, pojavila se i želja i potreba za ekspanzijom, koja podrazumijeva nove filijale i širu ponudu.

Ponuda Autoopreme Leko obuhvaća kompletne vulkanizerske usluge, brzi servis, autodijelove, autokozmetiku itd. a odlučili su se razlikovati od konkurencije ponajprije u segmentima kvalitete, usluge i inovacija, što je rezultiralo time da Autooprema Leko jedina na ovim prostorima pruža usluge Smart Repair tehnologije za koju posjeduje certifikate ovlaštene obuke kao i zastupništva za BiH.

Autooprema Leko Mostar je prvi korak u tom pravcu, a usmjereni su na daljnju ekspanziju kako na BiH tako i na hrvatskom tržištu.

Ponuda također obuhvaća i prerade vozila, tj. kompletni tuning vozila. Ugovori s renomiranim svjetskim tvrtkama tuning opreme - RIEGER TUNING, KW automotive (KW, WEITEC, LSD – Lambo Style Doors) i DECTANE garantiraju  vrhunsku izvedbu i radove.

Uz već dobro poznate aluminijske felge iz dugogodišnje ponude (Brock Car Fashion, RC Design, Oxigin, Carmani, Borbet, i dr.) čiji su i generalni zastupnici, Autooprema Leko nudi i prošireni program poznatih proizvođača tuning-aluminijskih felgi kao što su: BARRACUDA, TOMASON, DOTZ TUNING WHEELS, BBS, KESKIN, itd.

Želite li dobiti još bolju sliku i dojam o tome što A.O. Leko nudi posjetite www.AO-Leko.com

 

PODIJELI:

TAGOVI:

#autooprem aleko

#ao leko

#servis

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti