Autooprema Leko: Vaš team za sigurnost i kvalitetu

02.08.2013. 14:29 / Izvor: eKapija.ba
Autooprema Leko: Vaš team za sigurnost i kvalitetu
OTVORI GALERIJU

Ponuda Autoopreme Leko obuhvaća kompletne vulkanizerske usluge, brzi servis, limariju, lakiranje, dijagnostiku, elektroniku, mehaniku, smart repair, autodijelove, auto gume, aluminijske felge, autokozmetiku itd.

Pripremite Vaše vozilo za vruće ljetne dane uz 20% popusta na punjenje i dezinfekciju klime. Uz to iskoristite i akciju od 10% popusta na sve vrste ulja i filtera uz besplatnu izmjenu, a u trgovini vas očekuje i 20% popusta na cjelokupan asortiman autokozmetike. Posjetite Autoopremu Leko u Dubrovačkoj ulici u Mostaru i prepustite brigu o vozilu provjerenom team-u.

Autooprema Leko osnovana je 2000. godine u Grudama na temeljima partnerstva i uspješne suradnje obitelji Leko s njemačkom tvrtkom Brock GmbH. Suradnja je započela 1997. godine otvaranjem pogona za proizvodnju aluminijskih felgi u Jajcu, isključivo za njemačko tržište. Budući da je Autooprema Leko bilježila konstantan rast proizvodnje iz godine u godinu poželjeli su svoj proizvod ponuditi i na domaćem tržištu te su osnovali tvrtku Autooprema Leko koja je uz svoje vlastite brendove (Brock i RC-design) nudila i mnoge druge. Ponuda se zasnivala isključivo na vele i maloprodaji felgi s kojima su postigli da danas 37 poslovnih subjekata u BiH nudi njihov proizvod.

Nakon osam godina uspješnog poslovanja i prihvaćanja njihovog proizvoda, zahvaljujući iznimno visokoj kvaliteti, pojavila se i želja i potreba za ekspanzijom, koja podrazumijeva nove filijale i širu ponudu.

Ponuda Autoopreme Leko obuhvaća kompletne vulkanizerske usluge, brzi servis, autodijelove, autokozmetiku itd. a odlučili su se razlikovati od konkurencije ponajprije u segmentima kvalitete, usluge i inovacija, što je rezultiralo time da Autooprema Leko jedina na ovim prostorima pruža usluge Smart Repair tehnologije za koju posjeduje certifikate ovlaštene obuke kao i zastupništva za BiH.

Autooprema Leko Mostar je prvi korak u tom pravcu, a usmjereni su na daljnju ekspanziju kako na BiH tako i na hrvatskom tržištu.

Ponuda također obuhvaća i prerade vozila, tj. kompletni tuning vozila. Ugovori s renomiranim svjetskim tvrtkama tuning opreme - RIEGER TUNING, KW automotive (KW, WEITEC, LSD – Lambo Style Doors) i DECTANE garantiraju  vrhunsku izvedbu i radove.

Uz već dobro poznate aluminijske felge iz dugogodišnje ponude (Brock Car Fashion, RC Design, Oxigin, Carmani, Borbet, i dr.) čiji su i generalni zastupnici, Autooprema Leko nudi i prošireni program poznatih proizvođača tuning-aluminijskih felgi kao što su: BARRACUDA, TOMASON, DOTZ TUNING WHEELS, BBS, KESKIN, itd.

Želite li dobiti još bolju sliku i dojam o tome što A.O. Leko nudi posjetite www.AO-Leko.com

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti