AVP Sava zbog epidemioloških mjera mijenja prozore na poslovnoj zgradi

15.12.2020. 12:58 / Izvor: Akta.ba
AVP Sava zbog epidemioloških mjera mijenja prozore na poslovnoj zgradi

Trajanje ugovora ili rok izvršenja je 15 dana od dana zaključenja ugovora.

Agencija za vodno područje rijeke Save - AVP objavila je javni poziv za nabavku, zamjenu i ugradnju prozora na poslovnoj zgradi u Sarajevu.

Vrijednost nabavke je 22.000,00 KM bez PDV-a.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, nakon što je urađena analiza aktuelne zdravstveno-epidemiološke situacije od strane direktora Agencije za vodno područje rijeke Save Sarajevo, formiran je Krizni Plan Pripravnosti kojim je nalažena primjena svih higijensko-epidemioloških mjera kao i prevetivnih mjera koje prije svega podrazumjevaju, držanje fizičke distance, nošenja zaštitnih maski u kancelarijama, dezinfekcije ruku, otvorenih vrata protivpožarnih stepenica radi ventilacije prostorija, redovne dezinfekcije radnog prostora /kancelarije, hodnici, WC i dr..

Iz gore pomenutih razloga, a kako se navodi u pozivu neophodno je bilo izvršiti zamjenu prozora kako bi se isti mogli otvarati a na taj način omogućila cirkulacija zraka i provjetravanje kancelarijskog prostora.

"U tom smislu izvršila bi se zamjena postojećih prozora u svim kancelarijama na svim spratovima po jedan prozor u svakoj kancelariji. Ranije je izvršeno snimanje prozora i utvrđeno je da se radi o 31 prozorskom oknu”, navodi se u pozivu.

Trajanje ugovora ili rok izvršenja je 15 dana od dana zaključenja ugovora. Rok za prijem ponuda/zahtjeva za učešće je 12.01.2021. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti