Vijesti

Balkan Investment Bank podržala kongres Saveza sindikata

03.07.2009. 11:49 / Izvor: eKapija.ba

U organizaciji Saveza sindikata RS 2. jula 2009. godine je u Banjoj Luci održan Četvrti kongres Saveza sindikata RS, pod sloganom "Za radničku pravdu i pravičnost" za koji je podršku dala i Balkan Investment Bank.

Na ovom skupu birani su predsjednik i novi organi Saveza sindikata RS, a značajno mjesto zauzela je i rasprava o izvještaju o sindikalnom radu u proteklom periodu, posebno u odnosu na tešku ekonomsko socijalnu situaciju izazvanu svjetskom ekonomskom krizom, navodi u saopštenju.

"U našoj korporativnoj strategiji jedna od ključnih stavki je društvena odgovornost i tako nastojimo da se i ponašamo i poslujemo. U skladu sa tim, sastavni dio poslovne politike Balkan Investment Bank čini i uvažavanje svih prava radnika. Naša Banka je uvijek spremna da podrži ovakve i slične skupove i aktivnosti" istakla je Sanja Nježić, rukvodilac Odjela komunikacija Balkan Investment Bank AD Banja Luka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti