Banja Luka: Otvoren savremeni prodajni centar kompanije LUK d.o.o.

17.09.2009. 13:45 / Izvor: eKapija.ba
Banja Luka: Otvoren savremeni prodajni centar kompanije LUK d.o.o.

Banja Luka je postala bogatija za vrhunski prodajni centar u kojem će se moći pronaći sve za grijanje, klimatizaciju, vodoinstalacije, suhu gradnju i sisteme obnovljive energije. Riječ je o preduzeću LUK d.o.o. koje već više od 15 godine uspješno posluje na području Bosne i Hercegovine, a za korak daljnjeg razvoja odabrali su Banja Luku.

LUK d.o.o. u svom asortimanu okuplja vodeće svjetske robne marke koji garantiraju visoku kvalitetu i sigurnost, a dugogodišnja partnerska saradnja osigurava najpovoljnije prodajne uslove i brze rokove isporuke za kupce.

Iz širokog prodajnog asortimana LUK-a ističemo Vaillant, Danfoss, Herz, Lipovica, Ciat, Knauf, Centrometal, kao vodeća preduzeća na evropskom i svjetskom tržištu. Osim vrhunskog asortimana, brzine isporuke i dugogodišnje tradicije iz LUK-a kao svoju snagu ističu i educirano i stručno prodajno osoblje koje može dati korisne savjete vezane uz toplinu doma, odabir načina grijanja ili ventilacije.

Iz LUK-a poručuju da im je cilj u Banja Luci postati poželjan partner za projekte, sve vrste investicija i instalatere, a maloprodajnom kupcu na jednom mjestu pružiti sve potrebne informacije vezane za rješavanje ovih bitnih pitanja vezanih za udobnost stanovanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti