Baupartner: Projektovanjem do savremenog objekta

17.03.2018. 08:52 / Izvor: Akta.ba
Baupartner: Projektovanjem do savremenog objekta

Bilo da se radi o stambenim, industrijskim ili komercijalnim objektima, Baupartner će vam ponuditi savremen projekat usklađen vašim zahtjevima.

Projektni tim firme Baupartner d.o.o. Lukavac je sačinjen od inžinjera različitih profila koji su posvećeni usavršavanju i isporučivanju projekata najviše kvalitete. Iskustvo na složenim i zahtjevnim projektima im  omogućavaju da odgovore na sve želje i zahtjeve klijenata u toku projektovanja.

Bilo da se radi o stambenim, industrijskim ili komercijalnim objektima, Baupartner će vam ponuditi savremen projekat usklađen sa svim vašim zahtjevima. Inžinjeri će raditi sa vama i upoznaće vas sa svim mogućnostima, savremenim trendovima te prednostima i manama pojedinih rješenja. Daju kvalitetne informacije na osnovu kojih možete jednostavno donositi odluke u odabiru projektnog rješenja, materijala i instalacionih sistema.

Baupartner posjeduje licence za projektovanje u Federaciji BiH i Rebulike Srpske i Crnoj Gori. Zbog složenosti posla posebno treba istaći projektovanje armiranobetonskih montažnih i čeličnih konstrukcija.

Izrađuju kompletnu tehničku dokumentaciju za sve vrste objekata visokogradnje u zavisnosti od vaših zahtjeva i to:

  • proizvodni objekti
  • poslovni objekti
  • skladišni objekti
  • stambeni objekti
  • javni objekti

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti