BAUPARTNER – Sastavni dio vašeg uspjeha

21.10.2013. 11:12 / Izvor: eKapija.ba
BAUPARTNER – Sastavni dio vašeg uspjeha

BAUPARTNER – Sastavni dio vašeg uspjeha - Slogan je firme Baupartner koja svakim novim danom postaje sastavni dio uspjeha renomiranih firmi koje su im ukazale povjerenje i prepustile relizaciju razvojnih projekata.

BAUPARTNER – Sastavni dio vašeg uspjeha - Slogan je mlade firme Baupartner d.o.o. Gračanica  koja svakim novim danom  postaje sastavni dio uspjeha renomiranih  firmi koje su ukazale povjerenje i prepustile relizaciju razvojnih projekata ovoj mladoj firmi. 

Za nepune tri godine firma u svojoj referenc listi ima preko trideset renomiranim kupaca kao što su Fis, Elektroprivreda, Energoinvest, Bauhaus, Enco, Prevent, Fad, Domoinvest, DP Marketi, RentexCom, Općina Gračanica ,Plastex, Variplast, Helioplast, Sax, M&I Investing,  I Crni, Bimal, Žitopromet, ALG, Tehnosint, Hidraulika Flex, Sportek, Banja Ilidža Sanski Most, Bosna Sema , Cosmetics, Gomex,  Bella Italia, Doboj Promet, Investor i Eminal.

Firma se bavi projektovanjem svih vrsta objekata, nadzorom nad gradnjom, izvođenjem radova te pružamo usluge vještačenja i usluge najma autodizalice.

Baupartner gradi kompletne objekte  na način da građevinsko zanatske radove izvode u vlastitoj režiji dok za ostale pozicije radova angažuju specijalizirane firme za određenu vrstu radova. Kroz višegodišnje iskustvo posjeduju informacije koje su firme lideri u izvođenju određenih pozicija radova i angažovanjem istih omogućavaju da Investitori dobiju najkvaliteniju uslugu i u najkraćem roku. Njihov rad, u procesu od ideje do realizacije karakterišu kvalitet, pouzdanost u ispunjavanju obaveza i potpuna primjena zaštite na radu i pravna sigurnost.

Okosnicu firme čine 9 inžinjera sa velikim iskustvom čije znanje i predanost poslu im daje mogućnost i sigurnost da izvode i najzahtjevnije objekte u najkraćim mogućim rokovima.

Prije deset dana su završili proizvodni objekat za firmu Sportek Kotor Varoš veličine 3.500,00 m2 za nepunih 60 dana što predstavlja jedan od rekorda kada je izgradnja ovakvih objekata a pravi rekord su izveli izradom armiranobetonske ploče sa industrijskim podom površine 3.500,00 m2 neprekidnim radom od 26 sati sa partnerskom firmom Flooring Sarajevo.

Kao potvrda zadovoljstvu vlasnika Sporteka je činjenica da im je ustupljen ugovor o izgradnji objekta Picerije i restorana Bella Italia  u centru Kotor Varoši površine 1.260,00 m2 čiji je ugovoreni rok 75 dana a njihov je plan radove završiti za 45 dana naravno ukoliko im vremenski uvjeti to omoguće.

Takođe prije 7 dana su počeli radovi na izgradnji proizvodnog objekta Gomex  u Novoj Topoli – Gradiška površine 1.800,00 m2 čiji je rok završetka 120 dana a plan je da sve radove završe za 70 dana zajedno sa firmom Širbegović.

Pored domaćeg tržišta firma Baupartner je u pregovorima da vrši izradu jedne faze projektne dokumentacije za jedan od većih projekat u Qataru a i u razmišljanju su da pokrenu pogon za proizvodnju čeličnih konstrukcija .

"Budimo i dio Vašeg poslovnog uspjeha" poručuju iz Baupartera.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti