BBI VIP Business Club u Travniku: Jačanje ekonomije i proizvodnje u SBK

15.03.2018. 17:08 / Izvor: Akta.ba
BBI VIP Business Club u Travniku: Jačanje ekonomije i proizvodnje u SBK

Razmjena iskustava  sa privrednicima regije Srednjobosanskog kantona organizirana je u saradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH.

„Kako povećati konkurentnost privrede Srednjobosanskog kantona – internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora i otvaranje novih tržišta“, bila je tema okruglog stola koji je danas u organizaciji BBI banke i BBI VIP Business Cluba održan u Travniku.

Razmjena iskustava  sa privrednicima regije Srednjobosanskog kantona organizirana je u saradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH, Privrednom/Gospodarskom komorom SBK/KSB i Udruženjem poslodavaca SBK Travnik.

„Zadovoljstvo nam je što smo danas u Travniku sa našim uvaženim partnerima iz regije Srednjobosanskog kantona. Koristim ovu priliku da se zahvalim svima koji su se odazvali današnjem pozivu. Ovo je još jedan u nizu okruglih stolova u organizaciji BBI banke i BBI VIP Business Cluba u nastojanju da animiramo domaću privredu da uzmu aktivno učešće na prestojećem Sarajevo Business Forumu koji će se održati 25. i 26. aprila u Sarajevu“ rekao je Nermin Oprašić, Rukovodilac odjeljenja za velike klijente i sindikacije BBI banke.

O mogućnostima i potencijalima privrede regije SBK govorio je Kemal Čolak, Predsjednik Udruženja poslodavaca SBK Travnik.

„Čast mi je da sam dio jednog ovakvog skupa i zahvalio bih se BBI banci što je zaista ambiciozno i vrlo uspješno ušla u jednu novu eru ponašanja banaka prema svojim klijentima“, kazao je, između ostalog, Čolak.

Danas su svoje uspješne priče prezentovale kompanije GS TMT Travnik, Pharmamed, ES-Busovača, Merkez Oil i BNT Holding d.d. Novi Travnik.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti