beautiFUL2019 u Sarajevu okupio veliki broj stručnjaka i izlagača iz regije

21.09.2019. 14:52 / Izvor: Akta.ba

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za druženje, zabavu i odličan provod. Posjetite sajam i uživajte u ponudi i programu.

Predsjednik Turističke zajednice kantona Sarajevo, Nermin Muzur svečano je otvorio Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019, te istakao važnost održavanja ovakvog sajma za Sarajevo i za cijelu BiH.

Sajam će trajati dva dana, te posjetioce očekuju fantastični popusti do čak 50 posto, odlične nagrade i poklon paketi, besplatni tretmani, te bogat program. Više od 100 brendova se predstavlja na sajmu, a ulaz je besplatan. Veliki broj stručnjaka i izlagača s područja regije na jednom mjestu ispunit će sva vaša očekivanje. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetioce.

Sajam okuplja proizvođače, predstavnike i distributere poznatih brendova iz svijeta ljepote i kozmetike, te se na jednom mjestu potrošačima i javnosti predstavljaju novi proizvodi, različite prezentacije, edukacije, te zanimljiva dešavanja.

Prema riječima portparola kompanije Sfera d.o.o. Mostar, organizatora događaja, sajam je izazvao veliko interesovanje javnosti, a cilj je da postane tradicionalni događaj, te da se održava svake godine.

"Ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže, da pogledaju šta to više od 100 brendovaima im ponuditi.", kazala je za Akta.ba Elvira Drežnjak, glasnogovornica Sfere Mostar, te dodala kako se u okviru sajma održava i nekoliko jako kvalitetnih radionica i konferencija. "Prof dr. sci Reuf Karabeg održao je konfreenciju o estetskoj hirurgiji i kozmetologiji,  dok je o novostima u kozmetskoj mediciji govorio dr. sc. Željko Rotim.".Ona je naglasila kako će se pored predstavljanja kompanija svoj doprinos sajmu dati i Dušan Lazić, profesionalni šminker, vlasnik prestižne škole šminkanja i  prvi make up artist u Srbiji koji je kreirao vlastiti brend.

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche u BiH, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za druženje, zabavu i odličan provod. Posjetite sajam i uživajte u ponudi i programu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti