Bekto Precisa najvažiji klijent holandske kompanije SABICO

21.06.2014. 10:42 / Izvor: eKapija.ba
Bekto Precisa najvažiji klijent holandske kompanije SABICO

U okviru redovnih sastanaka sa top klijentima, delegacija SABICA sa sjedištem u Holandiji, posjetila je prije nekoliko dana kompaniju Bekto Precisa u Goraždu.

U okviru redovnih sastanaka sa top klijentima, delegacija SABICA sa sjedištem u Holandiji, posjetila je prije nekoliko dana kompaniju Bekto Precisa u Goraždu. Delegaciju je predvodio Bart Wiertz, generalni direktor SABICOVE distribucije za Evropu.

Jako nam je stalo, naglasio je Wiertz, da steknemo uvid u buduće planove Bekto Precise, koja je jedan od naših najvažnijih klijenata na Balkanu.

„Nisam imao prilike ranije boraviti u ovoj kompaniji ali ono što sam danas vidio izgleda impresivno", kazao je Bart Wiertz.

Predstavnici Bekto Precise su izložili planove razvoja u narednih pet godina i istakli da od SABICA očekuju da se zajednička suradnja proširi u svim segmentima u kojima je moguće a koji do sada nisu došli do punog izražaja.

Delegacija SABICA je zahvalila predstavnicima Bekto Precise na konstruktivnom sastanku uz konstataciju da se nadaju skorom, ponovnom, susretu. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti