Bh. kompanijama omogućen pronalazak italijanskih partnera

17.07.2014. 16:49 / Izvor: eKapija.ba
Bh. kompanijama omogućen pronalazak italijanskih partnera

Preko ovog portala kompanije iz BiH imaju mogućnost da pronađu partnera u Italiji putem oglašavanja svoje ponude/potražnje za proizvodima ili uslugama ili putem objave svog projekta za partnersku saradnju.

Bh. kompanije koje su zainteresovane za uspostavljanje saradnje sa italijanskim kompanijama mogu poslati svoje ponude za saradnju preko web stranice ICE Sarajevo - Agencije za promociju u inostranstvu i internacionalizaciju italijanskih firmi (http://www.italtrade.com).

Preko ovog portala kompanije iz BiH imaju mogućnost da pronađu partnera u Italiji putem oglašavanja svoje ponude/potražnje za proizvodima ili uslugama ili putem objave svog projekta za partnersku saradnju. Ovaj portal, koji je na engleskom jeziku, sadrži bazu podataka više od 56.000 italijanskih firmi iz raznih sektora.

Za oglašavanje je dovoljno na linku http://www.italtrade.com, izabrati sekciju  "Send us your business proposal"  i popuniti kratki upitnik (dostupan ovdje).

Upiti ili ponude BH firmi mogu biti na engleskom ili italijanskom jeziku, a na web stranici Agencije ICE Sarajevo ostat će tri mjeseca od dana objavljivanja.

Ured Agencije ICE u Sarajevu stoji na raspolaganju bh. kompanijama za podršku i dodatne informacije.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti