BH Pošte i Biznis Centar potpisali Sporazum o poslovno - tehničkoj suradnji

19.05.2017. 08:14 / Izvor: Fena
BH Pošte i Biznis Centar potpisali Sporazum o poslovno - tehničkoj suradnji

Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić potpisao je jučer Sporazum o poslovno - tehničkoj suradnji s Udruženjem privrednika "Biznis Centar"

Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić potpisao je jučer Sporazum o poslovno - tehničkoj suradnji s Udruženjem privrednika "Biznis Centar" Jelah/Tešanj prema kojem će sve članice Udruženja obavljati usluge BH PostExpress - brza pošta putem BH Pošte.

Sporazum je potpisan u okviru 13. Sajma privrede Tešanj na kojem će BH Pošta, u svom izložbenom prostoru, posjetiteljima i poslovnim subjektima predstaviti tradicionalne i nove usluge.

"Između ostalog, posjetiteljima Sajma bit će dostupne informacije o našim novim uslugama poput BH PostExpress - brza pošta. Prednosti te usluge su brz i siguran prijenos pošiljki u unutrašnjem poštanskom saobraćaju, na prostoru cijele BiH, u najkraćim mogućim rokovima", navodi se.

BH Pošta će predstaviti i uslugu E - uputnica - brzi transfer novca, koju realiziraju s poštama Srbije, Crne Gore i Hrvatske, te uslugu BH PostNet – uputnica - brzi transfer novca na području BiH, usluge Hibridne pošte i E- pisma, usluge carinjenja i špedicije te uslugu Paket uplatnica za registraciju i osiguranje motornih vozila kao i druge usluge.

Svečanom otvaranju Sajma prisustovala je delegacija BH Pošte, a informacije o uslugama BH Pošte dostupne su na njihovom izložbenom prostoru na Sajmu kao i iz reklamno - propagandnih materijala koji će biti podijeljeni posjetiteljima i poslovnim partnerima.

Sajam privrede Tešanj održava se u prostoru DC Kraševo (općina Tešanj), a trajat će do 21. maja ove godine. Službeni partner Sajma je Njemačka, a sudjelovanje je najavilo više od 200 izlagača iz BiH, susjednih država i Evrope.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti