Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

BH Telecom ponudio nove pakete usluga u mobilnoj i fiksnoj mreži

11.08.2014. 13:50 / Izvor: eKapija.ba

BH Telecom je od 1. augusta značajno obogatio ponudu mobilne i fiksne telefonske usluge za fizička lica, uvođenjem novih, do sada najpovoljnijih, paketa usluga.

Za postpaid korisnike mobilne mreže su u ponudi četiri nova „NoLimit“ paketa, bazirana na fer osnovi, koji podrazumijevaju neograničene pozive prema svim mobilnim i fiksnim brojevima BH Telecoma, neograničen SMS saobraćaj prema svim mrežama u BiH, velike količine mobilnog Interneta i mogućnost dokupa mobilnog Internet saobraćaja po super povoljnim uslovima. Novi paketi su NoLimit M, NoLimit L, NoLimit XL i NoLimit XXL, a  zavisno od odabranog paketa, korisnicima omogućavaju i velike količine saobraćaja za pozive prema svim mrežama u BiH.

Novi paketi u fiksnoj mreži su Senior PLUS, Flat BH Telecom i Flat BiH. Senior PLUS paket omogućava neograničene razgovore u fiksnoj mreži BH Telecoma po mjesečnoj cijeni od 12,05 KM, a namjenjen je penzionerima sa najnižim primanjima i posebnoj socijalnoj kategoriji pretplatnika koji su kao takvi definisani važećim Cjenovnikom BH Telecoma. Uz odgovarajući iznos mjesečne pretplate, paket Flat BH Telecom omogućava 3.000 minuta razgovora mjesečno prema brojevima fiksne i mobilne mreže BH Telecoma, dok paket Flat BiH omogućava mjesečno 3.000 minuta razgovora prema brojevima fiksne i mobilne mreže BH Telecoma, kao i dodatnih 300 minuta razgovora prema drugim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH.

Više informacija o ovim uslugama je dostupno na prodajnim mjestima BH Telecoma, kao i na web stranici www.bhtelecom.ba

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti