BHEPA poziva kompanije da se upišu u Registar izvoznika

07.08.2014. 13:06 / Izvor: eKapija.ba
BHEPA poziva kompanije da se upišu u Registar izvoznika

Agencija za promociju izvoza- BHEPA Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine poziva sve bosanskohercegovačke izvozno orjentisane kompanije da se upišu u Registar izvoznika.

Agencija za promociju izvoza- BHEPA Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine poziva sve bosanskohercegovačke izvozno orjentisane kompanije da se upišu u Registar izvoznika. Upisom u registar kompanija će pravovremeno i besplatno dobijati informacije o svim aktivnostima BHEPA-e (Vanjskotrgovinske komore BiH), kao i aktuelnostima vezanim za uspješnije poslovanje.

Registar se koristi u sljedeće svrhe:

- svim kontaktima iz registra BHEPA šalje direktno na e-mail: pozive na događaje koje organizuje Komora (poslovni susreti, sajmovi, seminari, edukacije, prezentacije i dr.), obavještenja o aktuelnim temama (izmjene zakona i druge regulative u BiH i drugim zemljama koje mogu uticati na bh. kompanije, informacije o održavanju raznih događaja u organizaciji partnerskih institucija, prilikama za promociju bh privrednika putem digitalnih medija i dr.),

- sam Registar izvoznika (Direktorij izvoznika) je objavljen na web starnici BHEPA-e, te tako potencijalni partneri mogu brzo i lako naći bh. izvoznike,

- na godišnjoj osnovi BHEPA izdaje CD Direktorij izvoznika koji dostavlja inostranim privrednicima, ambasadama, komorama i svim drugim zainteresovanim subjektima u cilju promocije bh. privrednika u inostranstvu i njihovog lakšeg povezivanja sa potencijalnim partnerima i dr.

Iz VTKBiH napominju da je registracija besplatna.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti