Produžen rok privrednim subjektima za besplatno učešće na 11. Sarajevo Business Forumu

15.04.2022. 15:37 / Izvor: Akta.ba
privredni subjekti

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo je produžilo rok privrednim subjektima sa područja Kantona Sarajevo i Bosansko-podrinjskog Kantona za besplatno učešće na 11. Međunarodnoj investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum 2022.

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo je produžilo rok privrednim subjektima sa područja Kantona Sarajevo i Bosansko-podrinjskog Kantona za besplatno učešće na 11. Međunarodnoj investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum 2022. po kojem rok za podnošenje prijava ističe dana 15.04.2022. godine. 

"Zbog postojanja potrebe rok za podnošenje prijave na ovaj Javni poziv produžava se do 22.04.2022. godine kada je i zadnji dan za online prijavu na ovaj Javni poziv", naveli su iz Ministarstva. 

Da podsjetimo glavna tema ovogodišnjeg Sarajevo Business Foruma je "Nearshoring – perspektiva za region", te će se govoriti o potencijalima za preseljenje proizvodnje evropskih kompanija na područje Jugoistočne Evrope.

Ovogodišnji SBF će 11. i 12. maja 2022. godine u glavnom gradu BiH predstaviti niz investicijskih projekata i poslovnih prilika iz proizvodnje, poljoprivrede, energetike, obrazovanja, finansija, infrastrukture, izgradnje, usluga, turizma i drugih sektora.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti