Izbjegnite stres: Društvo Mentor nudi pregled osnovne interne dokumentacije klijenta

12.08.2022. 11:26 / Izvor: Akta.ba
Dokumentacija

Društvo Mentor svakodnevno pokreće različite usluge upravljanja i savjetovanja kako bi olakšali partnerima da se fokusiraju na njihov temeljni posao.

Društvo Mentor svakodnevno pokreće različite usluge upravljanja i savjetovanja kako bi olakšali partnerima da se fokusiraju na njihov temeljni posao.

Ovo društvo, koje se bavi konsultantskim uslugama za strane i domaće investitore, državne agencije i privatni sektor, pomaže klijentima da štede vrijeme, ali i novac.

"Pružamo potrebnu tehničku i administrativnu podršku kako bismo pomogli klijentu da na jednom mjestu direktno ili posredno dođe do najkvalitetnijih resursa i funkcionalnih rješenja u poslovanju štedeći vrijeme i novac", kazali su za Akta.ba iz Mentora.

Jedna od njihovih usluga je pregled osnovne dokumentacije klijenta, u okviru koje tim pravnika sistemski, nezavisno i dokumentirano ocjenjuju i analizira postojanje i sadržaj osnovne dokumentacije klijenta, s ciljem pronalaska eventualnih nedostataka i njihovog što skorijeg ispravljanja.

"Pregled obuhvata dokumentaciju koja se nalazi u registratorima društva, opštu dokumentaciju poput osnivačkih akata i statuta, ugovore o radu i ugovore o poslovnoj saradnji, istaknuća unutar objekta i još mnogo toga", pojasnili su.

Često uz inspekciju u privrednom društvu dolazi i ogromna količina stresa. Uz ovu uslugu stres se smanjuje.

"Naši klijenti poslije naše analize i usluge otklanjanja nađenih neusklađenosti, imaju uređen set osnovne dokumentacije i istaknuća koji su temelj uređenoj i transparentnoj organizaciji koja ulijeva povjerenje u profesionalan pristup prema zaposlenima, kao i vanjskim partnerima", istakli su.

Usluga pregleda i analize dokumentacije i otklanjanja eventualnih neusklađenosti, kao i sve ostale usluge koje nudi Mentor su namjenjene stranim i domaćim investitorima te svim oblicima poslovanja.

"Krajnji rezultat ove naše usluge je kompanija koja posluje u skladu sa pozitivnim zakonodavstvom, sa urednom internom dokumentacijom i uspostavljenim procesima koji garantuju unaprijeđenje poslovanja", poručili su.

E.O.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti