Ascom: Sigurnost na internetu sve više u fokusu kompanija

04.10.2022. 08:09 / Izvor: Akta.ba
Ascom

Tešanjska firma Ascom podrška je modernom poslovanju već 17 godina. Svojim poslovnim partnerima omogućavaju da svoje poslovanje usklade sa trendovima na tržištu.

Tešanjska firma Ascom podrška je modernom poslovanju već 17 godina. Svojim poslovnim partnerima omogućavaju da svoje poslovanje usklade sa trendovima na tržištu što uključuje najsavremenija softverska i hardverska rješenja.

Osim toga u njihovoj ponudi se nalazi i najsavremenija logopedska oprema, oprema za senzorne sobe, asistivna tehnologija i didaktički materijal. Korisnici ove opreme su: škole, domovi zdravlja, centri, vrtići, različita udruženja i  ustanove za osobe sa poteškoćama u razvoju.

"Lider smo na tržištu kada su u pitanju logopedska oprema, asistivna tehnologija i opremanje senzornih soba za koje je u posljednje vrijeme iskazano veliko interesovanje", kazala je za Akta.ba Indira Krdžalić, direktorica firme Ascom d.o.o.

Mrežna sigurnost

Njihova misija je biti pouzdana podrška kompletnom i sigurnom poslovanju. Kako je sigurnost na internetu sve više u posljednje vrijeme u fokusu kompanija, Ascom je na nedavno održanom 16. sajmu privrede Tešanj 2022., predstavio vodeće rješenje u oblasti zaštite računarskih mreža i podataka – Fortinet.

U pitanju je rješenju koje predstavlja vrhunsku all-in-one sigurnosnu platformu za zaštitu mreže, aplikacija i podataka.

fortinet

"Fortinet je svjetski lider za cyber-sigurnost. Primjenom najsavremenijih tehnologija IT zaštite štiti sve korisnike, uređaje i aplikacija jedne računarske mreže. Fortinet proizvodi omogućavaju kompanijama potpunu vidljivosti problematičnih komunikacija, bez obzira na lokaciju ili oblik infrastrukture.", kazao nam je Damir Sivić iz kompanije Ascom.

Fortinet u svojoj ponudi ima široku paletu sigurnosnih proizvoda od uređaja za manje kompanije do enterprise okruženja.

E.O.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti