In Time postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu

11.10.2013. 10:42 / Izvor: eKapija.ba

In Time je osnovan 1997. godine u Sarajevu i do danas je narastao u jednu od vodećih kurirskih službi u BiH. Od svog osnivanja pa do danas, In Time postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu.

In Time je osnovan 1997. godine u Sarajevu i do danas je narastao u jednu od vodećih kurirskih službi u Bosni i Hercegovini. Od svog osnivanja pa do danas, In Time postavlja standarde u kurirskom biznisu na domaćem tržištu.

In Time je od samog osnivanja i Generalni zastupnik svjetske kurirske kompanije TNT Global Express, Logistic & Mail.

TNT je po kvalitetu, vodeća evropska kurirska kompanija na području međunarodne kurirske, logističke, ekspresne distribucije.

TNT (Thomas National Transport) je osnovan daleke 1946 godine u Australiji. Nakon toga TNT je kupljen od strane holandskih biznismena. TNT ubrzano raste i razvija se u snažnu i prepoznatljivu kompaniju. Međusobno korištenje osnovnih resursa i shodno tome, smanjenje troškova lansira TNT među najbolje.

Svojom uslugom pokriva 220 zemalja što je stavlja na prvo mjesto prema pokrivenosti globalnog tržišta.

Kvalitet usluge, brzina, pouzdanost i sigurnost su četiri stavke koje kompanija In Time, svaku za sebe dovodi do nivoa koji zadovoljava i najzahtjevnije partnere.

8 poslovnica, oko 120 uposlenih, 90-tak vozila, carinsko skladište su samo trenutni dio slike In Time-a u Bosni i Hercegovini.

Zajedno sa istoimenim kućama u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori su rezultat širenja kompanije kroz proteklu deceniju, koji je proizašao iz potrebe da svojim klijentima ponudi visok kvalitet usluge i olakša njihovo poslovanje.

In Time je prva domaća, cestovna, bosanskohercegovačka kurirska kompanija koja je postala međunarodna ekspresna služba.

Potpuna pokrivenost domaćeg tržišta uz najkvalitetniju uslugu prema susjednim zemljama, su već ostvareni ciljevi, a novi ciljevi nam predstavljaju još veći izazov.

Sve gore navedeno potvrđuje da je In Time jedina kompanija u Bosni i Hercegovini, koja može svojim klijentima ponuditi sve kurirske usluge na jednom mjestu.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti