Sicon Sas: Prodaja, instalacija i servis sistema neprekidnog napajanja

15.11.2013. 11:15 / Izvor: eKapija.ba
Sicon Sas: Prodaja, instalacija i servis sistema neprekidnog napajanja

Pored UPS-ova i istosmjernog napajanja Sicon Sas nudi i diesel električne agregate a od 2013. u ponudi su i solarni programi. Kvaliteta uređaja i osposobljenost kadrova firme prepoznale su mnogobrojne institucije.

Firma SICON SAS d.o.o Tuzla osnovana je 1991. godine. Od 1996. godine osnovna djelatnost firme prodaja, instalacija i servisiranje sistema neprekidnog napajanja. Kako bi pružili kompletnu uslugu korisnicima, pored UPS-ova i istosmjernog napajanja nude i diesel električne agregate a od 2013 . u ponudi je i solarni program. Kvaliteta uređaja i osposobljenost kadrova firme prepoznale su mnogobrojne institucije, banke, tvornice i trgovački lanci koji su u proteklim godinama postali kupci njihovih proizvoda i korisnici usluga. Stalna poboljšanja performansi samih uređaja, tehnička opremljenost firme i usavršavanje kadrova garancija su za budućnost.

15.06.2000. godine od Slovenačkog instituta za kvalitet i mjeriteljstvo (SIQ) dobili su certifikat ISO 9001: 2000 za prodaju, instalaciju i servisiranje sistema neprekidnog napajanja, a 2009 godine su prvi u Bosni i Hercegovini, uradili prelaz na novi standard ISO 9001:2008, te smo uspješno prošli sve provjere.

U martu 2013. godine pustili su u pogon prvu solarnu elektranu na području općine Tuzla, koju su izgradili na krovu vlastitog objekta, snage 10 kW

Uposlenici pristupaju maksimalno ozbiljno svojim dužnostima pa je i rezultat vrhunska podrška svim korisnicima njihovih usluga.

Ovlašteni su distributeri kompanija SOCOMEC UPS, G-TEC, TEHNOLINK za Bosnu i Hercegovinu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti