Inovativne cijevi GEBERIT Mapress C-čelik u ponudi Laser-Bi Bihać

24.12.2013. 11:57 / Izvor: eKapija.ba
Inovativne cijevi GEBERIT Mapress C-čelik u ponudi Laser-Bi Bihać

Laser-Bi d.o.o. Bihać predstavlja inovativne cijevi GEBERIT Mapress C-čelik konstruirane za instalacije u kojima ekonomičnost igra glavnu ulogu.

Laser-Bi d.o.o. Bihać predstavlja inovativne cijevi GEBERIT Mapress C-celik konstruirane za instalacije. Ovaj inovativni proizvod konstruiran je za instalacije u kojima ekonomičnost igra glavnu ulogu.

Sistemske cijevi Geberit Mapress C-čelik proizvedene su od nelegiranog čelika prema iznimno visokim radnim standardima i dostupne su u dvije različite verzije: ili plastificirane ili pocinčane izvana. Za primjenu kod sprinklera, cijevi GEBERIT Mapress C-čelik dostupne su od nelegiranog čelika, pocinčane iznutra i izvana.

Koncipirane su za različite primjene. Cijevi GEBERIT Mapress C-čelik s oblogom od polipropilena dostupne su u dimenzijama od 12 - 45mm. Naročito su prikladne za vizualno diskretnu montažu na zid. Cijevi Mapress C-čelik sa zaštitnom vanjskom prevlakom od cinka i bez obloge dostupne su u dimenzijama od 12 do 108 mm, navode iz Lasera.

Inače, primjena sustava GEBERIT Mapress C-čelik pogodna je za zatvorene sustave grijanja, zatvorene sustave vodom, zatim cijevi koje se koriste za razvođenje iznimno lakih loživih ulja, mineralnih ulja, a imaju plavo presvučene brtvene O-prstenove od fluorokaucuka (FKM). Osim toga, primjenjiva je u sustavima kompromiranog zraka do maks. 2.5MPa (25bar) gdje se mora se obratiti pozornost na odobrenja, kao i sustave sprinklera (mokri sprinkler sustavi) i hidrantske cijevi.

Neke od prednosti korištenja su jednostavan i brzi postupak stiskanja, nikakvo grijanje nije potrebno prilikom stiskanja, pokazatelj stisnutosti, zaštitni čep, mehanička čistoća, brtveni prsten.

Za opširnije informacije (tehničke karakteristike, cijene) kontaktirajte Laser-Bi putem tel. +387 37 351 206, mob: +387 61 180 874, E-maila info@laserbi.ba, ili posjetite njihov prodajni objekt gdje se možete posavjetovati s instruiranim personalom firme Laser-Bi o GEBERIT novitetima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti