Zabrišće B&M: Lider na tržištu nafte i naftnih derivata u HBŽ-u
OTVORI GALERIJU

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Zabrišće B&M: Lider na tržištu nafte i naftnih derivata u HBŽ-u

Kvaliteta proizvoda, stalna briga za kupce, usluga na najvišem nivou uz podršku stručno osposobljenog menadžmenta bili su osnova za uspjeh tvrtke.

06.02.2014. 12:18 / Izvor: eKapija.ba

Poduzeće Zabrišće B&M d.o.o. Livno osnovano je 1994. godine vlastitim kapitalom obitelji Šiško stečenim dugogodišnjim radom u inozemstvu. Tih godina novoizgrađena crpka je zbog svog položaja suvremenosti i opremljenosti brzo pronašla put do kupca.

Osnovno opredjeljenje tvrtke je bilo rad u skladu sa Zakonom, podizanje nivoa usluge te ulaganje ostvarene dobiti u nove sadržaje i objekte. To je rezultiralo izgradnjom druge benzinske crpke u Suhači i nabavom cisterni za prijevoz nafte i naftnih derivata.

Nakon toga slijede projekti izgradnje benzinski crpki u B. Grahovu 2004. god. i Drvaru 2007 godine.

Izgradnjom upravne zgrade i benzinske crpke u Livnu 2012. godine Zabrišće B&M postaje lider na tržištu nafte i naftnih derivata u HBŽ-u. 

Kvaliteta proizvoda, stalna briga za kupce, usluga na najvišem nivou uz podršku stručno osposobljenog  menadžmenta bili su osnova za uspjeh tvrtke.

Godine 2013. prepoznati su od strane Centra za građansku suradnju te su se "našli" u registru dobrih poslodavaca.

"Naša kompanija ne mora biti najveća ali svakako težimo tomu da budemo najbolji. Poslovanje tvrtke Zabrišće B&M d.o.o. usmjereno je na stvaranje dobrobiti za našu Županiju i društvo u cjelini", poručuju iz ove kompanije.

Osim toga, kao društveno odgovorna tvrtka sponzori su svih sportskih i humanitarnih aktvnosti u ovoj županiji. 

Tvrtka danas posjeduje pet moderno opremljenih benzinskih crpki na području HBŽ i upošljava 44 djelatnika.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti