Konica Minolta daje oblik idejama

14.03.2014. 12:51 / Izvor: eKapija.ba

Dostupni u različitim brzinama, Konica Minolta prilagodljivi multifunkcijski bizhub sistemi odgovaraju uredima svih veličina.

Konica Minolta je inovativna korporacija koja nastavlja stvarati nadahnjujuće proizvode i usluge na ispisnom području. Globalna korporacija koja vodi na tržištu putem napredne tehnologije i pouzdanosti. Njihov cilj je znati što korisnici misle; razumijeti njihove potrebe iz te perspektive; riješiti izazove s kojima se njihovo poslovanje suočava – dajući oblik idejama koje doprinose boljoj budućnosti za sve.

Aktivnosti društveno odgovornog poslovanja Konica Minolte temelje se na filozofiji vođenja “Kreiranje nove vrijednosti“ i na Statutu o korporativnom ponašanju. Grupa nastoji opravdati povjerenje i očekivanja društva ispunjavajući svoje odgovornosti prema svim svojim dioničarima i doprinoseći ostvarenju održivog društva. 

Konica Minolta je potpisnik Globalnog dogovora Ujedinjenih naroda, opće prihvaćenih načela o ljudskim pravima, radu, okolišu te antikorupciji. Tvrtka se također pridružila Globalnom dogovoru japanske mreže (GC-JN). Politika grupe o poštivanju i pridržavanju ovih i ostalih univerzalnih načela je jasno izrečena u vodiču Statuta Konica Minolta grupe o korporativnom ponašanju, koji se dijeli na globalnoj razini, kako bi se osigurala usklađenost Konica Minolte s tim univerzalnim načelima.

Dostupni u različitim brzinama, Konica Minolta prilagodljivi multifunkcijski bizhub sistemi odgovaraju uredima svih veličina. Opsežan raspon uključuje različite kolor multifunkcijske uređaje, nagrađivane kolor laserske pisače, prilagodljive crno/bijele sisteme, odabir crno/bijelih printera od stolnih modela do pisača namijenjenih grupi korisnika, kao i ekonomične i dimenzijama male sve-u-jednom uređaje.

Primarni izvor uspjeha Konica Mionolta-e su predani i fokusirani zaposlenici koji uživaju u preuzimanju odgovornosti, shvataju novi razvoj kao izazov i koji su spremni da preuzmu inicijativu.

Uredski segment

Dostupni u različitim brzinama, prilagodljivi multifunkcijski bizhub sistemi odgovaraju uredima svih veličina. Opsežan raspon uključuje različite kolor multifunkcijske uređaje, nagrađivane kolor laserske pisače, prilagodljive crno/bijele sisteme, odabir crno/bijelih printera od stolnih modela do pisača namijenjenih grupi korisnika, kao i ekonomične i dimenzijama male sve-u-jednom uređaje.

Multifunkcijski uređaji

Laserski pisači

Produkcijski segment

Ili kolor ili crno/bijeli, Konica Minolta bizhub PRO i bizhub PRESS sistemi ostvaruju najveće brzine, a naši KIP pisači širokog formata mogu odgovoriti i na najzahtjevnije potrebe korisnika.

Produkcijski segment

Aplikativna rješenja

Nadopunjujući obiman portfelj proizvoda Konica Minolte, aplikacije kao moćni softverski alati za razne vrste uredskog i produkcijskog ispisa osiguravaju djelotvorna integrirana rješenja za sva područja poslovanja.

Aplikativna rješenja / Uredski sistemi

Aplikativna rješenja / Produkcijski sistemi

Sigurnost

Sa brzo rastučim komunikacijskim mogućnostima u svijetu digitalnog doba, rizik od ozbiljnih sigurnosnih propusta dramatično raste.

Kao odgovor na te prijetnje, Konica Minolta je posvećena razvitku i implementaciji informacijskih tehnologija baziranih na sigurnosti u svim multifunkcijskim uređajima. Primarni cilj im je pružati proizvode i tehnologije koje će zaštititi povjerljivost vaših dokumenata i podataka.

Sigurnost

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti