Villeroy & Boch: Kućanstvo obojeno luksuzom

02.06.2014. 13:48 / Izvor: eKapija.ba
Villeroy & Boch: Kućanstvo obojeno luksuzom
OTVORI GALERIJU

Mališić je na Vaše stolove doveo Villeroy& Boch, vodeći svjetski brend servisa i pribora za jelo, koji je sinonima za iznimnu kvalitetu i vrhunski dizajn u kućanstvima.

Mališić je na Vaše stolove doveo Villeroy& Boch, vodeći svjetski brend servisa i pribora za jelo, koji je sinonima za iznimnu kvalitetu i vrhunski dizajn u kućanstvima.

Više nego ijedan drugi premijumski brend, Villeroy & Boch ima duboke korijene u europskoj kulturi. Više od 260 godina postojanja i deset generacija obiteljskog vođenja kompanije, Villeroy & Boch je pozicioniralo na sami svjetski vrh proizvođača porculana.

Danas se Villeroy & Boch stolno posuđje, proizvodi u najmodernijim high-tech fabrikama u Njemačkoj i Luxemburgu i uživa najveće priznanje, kako u programu za domaćinstvo, tako i u hotelsko-ugostiteljskom sektoru. Dakle, njemački standardi kvalitete.

Tradicija, kvaliteta i autentičnost su klasični atributi Villeroy & Bocha koji su osnovna podrška i vodič njegovim kupcima. Inovativna snaga, stil i dizajn su vrijednosti kojima inspirira ljude i pruža im slobodu kreiranja vlastitog doma prema njihovom individualnom ukusu.

Inovativni oblici linija New Wave i New Wave Caffe su sa svojim nekonvencionalnim dizajnom oduševili cijeli svijet.

Postali su najprodavanija linija u ovom tisućljeću, što je dovelo do mnogih kopija ove linije. Ono što Villeroy & Boch čini izuzetno kvalitetnim porculanom su pažljivo birane visokokvalitetne sirovine, inovativni proces proizvodnje, što na koncu daje vrhunski finalni proizvod.

V& B posuđe nije jeftino, ali je realan iznos novca za vrhunsku kvalitetu koju dobijemo. Obilježja kvalitete V&B proizvoda su tankoća, glatka glazura, ostakljeni rubovi, tipičan zvuk, mogućnost pranja u perilici posuđa, korištenje u mikrovalnoj pećnici i otpornost na oštećenja rubova.

O kvaliteti posuđa Villeroy & Boch govori i činjenica da se isto koristi u Vatikanu, kraljevskim rezidencijama, najekskluzivnijim svjetskim hotelima i restoranima.

Na 3. katu prodajnog centra Mepas Mall u Mostaru nalazi se novootvorena trgovina Mališić. Na 330 m2 prodajnog prostora kupci mogu pronaći bogat asortiman proizvoda za kućanstvo i to: porculana, stakla, pribora za jelo, kristala, šerpi, kao i širok izbor dekorativnog stakla. Iz ponude trgovine Mališić vrijedi istaći i kompletan asortiman proizvoda za ugostiteljstvo, uz mogućnost samostalnog kreiranja vlastitog asortimana uz pomoć kataloške ponude. Svi proizvodi prilagođeni su potrebama, mogućnostima i ukusima današnjeg modernog čovjeka, stoga spomenimo samo neke od poznatih brandova čije proizvode možete pronaći u trgovini Mališić: Vileroy & Boch – porculan,staklo, Kahla –porculan, Silit – vrhunsko inoksno posuđe Barazzoni, Bialleti – inoksno i keramičko posuđe, Hisar –porculan ,posuđe,pribor za jelo,kuhinjska pomagala, Guzzini – visokokvalitetna plastika, W.F. Kaiser – kalupi i pribor za kolače, Salt „n“ Peper – porculan, staklo, keramika, Vidiglass – dekorativno staklo, Cerve – staklo, Saturnia – keramičko posuđe. Inače, tvrtka Mališić MP ovlašteni je uvoznik i distributer Villeroy & Boch vrhunskog njemačkog porculana.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti