Euroaquaing Tuzla – Preduzeće u kojem znaju sve o vodi

11.07.2014. 09:12 / Izvor: eKapija.ba
Euroaquaing Tuzla – Preduzeće u kojem znaju sve o vodi
OTVORI GALERIJU

Voda je izvor života, neophodna nam je zdrava, koja je i lijek za mnoge bolesti. Jedno od najboljih rješenja za ovaj problem u današnje vrijeme besparice pronašli smo u Tuzli, na Stupinama u firmi „Euroaquaing”

100% zdravo i sigurno

Još i prije posljednjih elementarnih nepogoda i poplava mnogi građani Tuzlanskog kantona su sa nevjericom pili vodu iz česme, kada bi osjećali bilo kakve stomačne tegobe mislili su i govorili, “ma sigurno je to od vode”. Mnogi su se opredijelili da kupuju flaširanu vodu i često su razmišljali i o njoj, kakve li je ona kvaliteta? Osim toga je skupa, komplikovana za nošenje a ambalaža u koju se pakuje (plastika) zagađuje okolinu.

Godinama sticano iskustvo

Voda je izvor života ali naravno ne bilo kakva, neophodna nam je zdrava koja je, mnogi to i ne znaju i lijek za mnoge bolesti. Jedno od najboljih rješenja za ovaj problem u današnje vrijeme besparice pronašli smo u Tuzli, na Stupinama u firmi „Euroaquaing” čiji se objekat nalazi neposredno u blizini Hametove pijace. U ovom objektu možete nabaviti sve, od filtera za vodu, uređaja za filtraciju vode po najnovijim tehnologijama, filtracione uređaje za domaćinstvo, uređaje za bunarsku vodu, za cijelo domaćinstvo, filtere za veš mašine i mašine za suđe, rezervne dijelove, uređaje za uklanjanje željeza, mangana, kamenca (omekšavanje vode), amonijaka, sterilizaciju.

–„Osim navedenog stručno osoblje zaposleno u firmi brzo i kvalitetno, naravno i povoljno vrši instalacije uređaja svih vrsta, vodoinstalacione radove, održavanje i  hitne intervencije, analizu vode, izrada idejnih rješenja, projektovanje sistema, ali i dajemo savjete svima koji dođu i posjete nas“, kaže nam direktor Muhamed Herić i ističe: -”Euroaquaing” posluje već godinu dana a iskustvo smo sticali,  moje kolege i ja saradnjom sa stranim kompanijama još od 1996.godine, sve do 2007.godine kada smo učestvovali u uspješnom projektu puštanja u rad pogona za tretman vode u Daki, u Bangladešu te u Egiptu, radili smo za firmu (RWL Group) i od tada smo stekli još veće iskustvo i kontakte. Sve smo to prenijeli u naš današnji rad, kada nam klijent dođe vodu analiziramo i na osnovu analize ugrađujemo adekvatnu opremu da bi na kraju za rezultat dobili čistu vodu, pogotovo u ovo vrijeme kad je voda zagađena rješavamo problem (mangana, željeza, amonijaka, sumporvodonika, omekšavanje vode (kamenac), sterilizaciju vode na principu ultraljubičastih zračenja, bez hemikalija. Na ovaj način želimo da pomognemo građanstvu, da živi sa zdravom vodom a i da štede“ naglašava direktor Herić.

Brojne pogodnosti

-„U našem objektu nudimo vrlo praktične uređaje malih dimenzija koji zauzimaju malo prostora. To su uređaji iz Evropske Unije a mi smo ovlašteni za održavanje od strane proizvođača. Svi su izrađeni sa više stepeni prečišćavanja, u pitanju su zamjenjivi ulošci koji uklanjaju sve nečistoće veće od jednog mikrona. Imamo uređaje sa mehaničkom filtracijom i membransku tehnologiju. Jedan od uređaja za filtraciju vode je kuhinjski uređaj RO5 za filtraciju vode na bazi reverzne osmoze, urađen je po Evropskim standardima a posjeduje pet nivoa filtracije. Sedimentni ulošci 20 i 5 mikrona, uložak sa aktivnim ugljem. Ovdje se savršeno odstranjuju najsitnije čestice iz vode“, objašnjava Herić.

–„Imamo pogodnosti za naše kupce, naše proizvode dajemo za korisnike kreditnih kartica preko UNI Credit Banke na 12 rata bez kamate i to sve uređaje koji su preko 100KM, a imamo i uređaje od 42 -60 KM (manji uređaji) za filtraciju koji su efikasni i montiraju se na kuhinjsku slavinu, imaju zamjenjiv uložak koji se može mijenjati svaka tri mjeseca. Naši kupci dolaze iz Tuzle, Lukavca i okolnih mjesta i većinom kupuju uređaje za domaćinstvo, ali imamo kupaca i iz industrije, većinom metalne koji kupuju naše uređaje za omekšavanje vode. Najviše se prodaju uređaji sa membranom (UF), a bilo koji od ovih uređaja je bolji nego da nemamo ni jedan jer čista voda je zdravlje“, kaže direktor Muhamed Herić, te šalje poruku svima koji žele zdravu i čistu vodu da navrate u “Euroaquaing” ili da se jave na tel.035 277-310, da se raspitaju o uređajima koji su potrebni za kvalitet vode.

(izvor: BHGlas)

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti