Zabrišće B&M Livno: Povjerenje  kupaca najveći uspjeh
OTVORI GALERIJU

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Zabrišće B&M Livno: Povjerenje kupaca najveći uspjeh

Zabrišće B&M d.o.o. je tvrtka koja uspješno posluje već 20 godina na području Livanjskog Kantona u oblasti naftnog sektora.

19.09.2014. 11:23 / Izvor: eKapija.ba

Zabrišće B&M d.o.o. je tvrtka koja uspješno posluje već 20 godina na području Livanjskog Kantona u oblasti naftnog sektora.

Tvrtka danas posjeduje 5 moderno opremljenih benzinskih crpki i broji 44 stalno uposlena djelatnika te je vodeći  brand na tržištu naftnih derivata u Hercegbosanskoj županiji.

Uspjeh tvrtke još je veći kada pogledamo činjenicu da se kroz njenu povijest nije ulazilo u nikakve kreditne aranžmane s bankama i drugim financijskim institucijama nego je stvarana isključivo vlastitim kapitalom.

Danas, kada je kriza dotakla sve pore društva i kada naše gospodarstvo sve više slabi i sve veći broj ljudi traži sreću izvan BiH, tvrtka Zabrišće B&M d.o.o. bilježi rast prihoda i dobiti.

"Najveće zasluge za ovakav razvoj tvrtke imaju naši djelatnici koji su prihvatili činjenicu da se njihova radna mjesta pretvaraju u prave  "male robne kuće" i da svaki proizvod smatraju dobrodošlim jer ga vide kao potencijalnu mogućnost za zaradu", ističe direktor tvrtke Zabrišće B&M.

Od početka poslovanja do danas tvrtka Zabrišće B&M d.o.o. nabavlja kvalitetno gorivo najvišeg europskog standarda što su njihovi kupci prepoznali te im poklanjaju svoje povjerenje već dugi niz godina.

Unatoč brojnim problemima, nelojalnom konkurencijom, loše uređenim zakonima koji reguliraju tržište nafte, na kraju krajeva lošom kvalitetom goriva koja dolazi na naše tržište tvrtka Zabrišće B&M d.o.o. uspjela se nametnuti kao lider na tržištu u njihovoj Županiji.

Pored brojnih sponzorskih aktivnosti u kojima sudjeluju, tvrtka Zabrišće B&M d.o.o. aktivan je sudionik niza humanitarnih akcija i sustavno pomaže cijeli niz organizacija i udruženja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti