Danfas nudi artikle visoko kotiranih evropskih i svjetskih proizvođača

23.09.2014. 14:50 / Izvor: eKapija.ba
Danfas nudi artikle visoko kotiranih evropskih i svjetskih proizvođača

Jedan od renomiranih proizvođača keramike koje preduzeće Danfas d.o.o. zastupa je i Ragno, jedan od povijesnih protagonista rasta i uspjeha talijanskih keramičkih pločica.

Preduzeće Danfas osnovano je 2000. godine kao servis i montaža vodoinstalacija i instalacija centralnog grijanja, sa sjedištem u Memićima - Kalesija. Sa kvalitetnim i odgovornim radom, te ozbiljnošću pristupa prema poslu i kupcima, preduzeće dobiva tendenciju ubrzanog rasta.

2003. godine u sklopu preduzeća otvoren je prodajni salon vodomaterijala, materijala za centralno grijanje, te salon keramike.

"Artikli u našem prodajnom salonu su uglavnom visoko kotiranih evropskih i svjetskih firmi iz područja vodomaterijala, centralnog grijanja, te keramike, u čemu se i ogleda naša kvaliteta. Prodajni salon raspolaže svim artiklima iz navedenih područja, te takođe vršimo i nabavku po narudžbi", ističu iz Danfas-a.

Jedan od renomiranih proizvođača keramike koje preduzeće Danfas d.o.o. Kalesija zastupa je i Ragno.

Ragno je jedan od povijesnih protagonista rasta i uspjeha talijanskih keramičkih pločica, sa industrijom širom svijeta, dizajnira i proizvodi podne i zidne pločice za vanjsku i unutarnju uporabu s posebnim osvrtom na zidne obloge za kupaonice.

Ragno proizvodnja se odlikuje tačnim i pouzdanim dizajnerskim rješenjima, jaki naglasak se daje na kvalitetu da proizvodi traju dugo vremena, te se proizvodi razvijaju u skladu sa trendovima na tržištu.

Proizvodni asortiman se sastoji od zidnih i podnih pločica od kamenog porculana, keramike te staklenih mozaik pločica. To je vrlo opsežna serija proizvoda koja komunicira sa svijetom dizajna i arhitekture ponudom modularnih i fleksibilnih rješenja za unutarnje i vanjse površine.

Vaše potrebe za keramičkim pločicama najbolje ćete ostvariti obilaskom izložbeno-prodajnih salona preduzeća Danfas u Memićima i Tuzli. Za više informacija posjetite web stranicu preduzeća Danfas.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti