Dormeo i Alma Ras: Probudite se naspavani uz dodir koji volite

05.12.2014. 13:11 / Izvor: eKapija.ba
Dormeo i Alma Ras: Probudite se naspavani uz dodir koji volite
OTVORI GALERIJU

''Probudite se naspavani uz dodir koji volite'' je naziv zajedničke kampanje koju u mjesecu decembru organizuju Dormeo i Alma Ras kako bi svojim kupcima omogućili da im zimski dani budu ugodni i topli.

''Probudite se naspavani uz dodir koji volite'' je naziv zajedničke kampanje koju u mjesecu decembru organizuju Dormeo i Alma Ras kako bi svojim kupcima omogućili da im zimski dani budu ugodni i topli. U društvu brojnih prijatelja i medija jučer je svečano obilježen početak zajedničke saradnje. Svi prisutni na promociji složili su se da su upravo Dormeo i Alma Ras idealna kombinacija ove zime, sve što je potrebno za ugodne i tople snove!

Direktor Alma Ras, Rasim Memagić istakao je svoje zadovoljstvo ostvarenom saradnjom koja nije samo jednokratna već početak dugoročne saradnje dva respektabilna branda na bosanskohercegovačkom tržištu.

Kenan Begić, direktor Studio Moderna d.o.o., uvoznika i distributera Dormeo proizvoda, ovu je priliku iskoristio kako bi naglasio da obje kompanije imaju iste ciljeve i dijele zajedničke vrijednosti, te da ova odlična saradnja dvije velike kompanije rezultirat će izuzetno dobrim pogodnostima za sve kupce.

"Lideri jednostavno prepoznaju lidere tako da vam Dormeo zajedno sa Almom Ras donosi samo najbolje iz svijeta snova", poručeno je tokom predstavljanja kampanje.

U mjesecu decembru svi kupci Dormeo Renew pomoćne prostirke za spavanje dobiće poklon bon u vrijednosti od 50KM, koji mogu iskoristiti u Alma Ras trgovinama širom BiH, kako bi za sebe i svoje najmilije izabrali proizvode iz širokog Alma Ras asortimana.

Iz Dormea i Alma Ras poručuju da su praznici već počeli, zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uživajte u savršenim poklonima ove zime!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti